Het is zomer. Tijd om te bezinnen!

Het is zomer!

De zomer staat voor de meeste mensen in het teken van vakantie, rust en ontspanning. Lekker de boel de boel laten en tijd voor jezelf nemen. Of gezellig met familie of vrienden er op uit gaan. De zomer is ook bij uitstek geschikt om jezelf en je leven in alle rust te reflecteren. Ben ik nog wel bezig wat mij blij maakt? Waar bouw ik aan in mijn leven? Waar droom ik van? Wat krijgt focus na de zomerperiode?

Het boek De LifeNavigator© – maakt persoonlijke ontwikkeling praktisch

Om je daarbij te helpen zou onze tip zijn om het boek De LifeNavigator© te lezen. Hét boek dat persoonlijke ontwikkeling praktisch maakt. Het geeft je duidelijk inzicht in wat zin geeft in je leven, waarom jij de dingen doet die je doet. Maar ook hoe jouw omgeving van invloed is op wat je wilt bereiken en hoe je je doelen wilt realiseren. Op deze manier heb je alle ingrediënten overzichtelijk bij elkaar om de voor jou belangrijke keuzes te maken en beslissingen te nemen. Misschien kom je wel tot de conclusie dat je precies goed bezig bent. En dat is natuurlijk ook mooi!

Wij wensen jou een fijne en ontspannen zomer vol inzichten!

PS. Mocht je het boek willen lezen, bestel dan hier jouw exemplaar bestel dan hier jouw exemplaar  Sturen wij het meteen naar je op!

(De win-actie genoemd in de vlog is helaas voorbij)

Zonnige groet,
Het iDDD-team

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen