iDDD GroeiDag©

Terugkomdag - 1 dag, 4x per jaar - Castricum aan zee - € 125 / € 225 (met groeivraag) - max. 18-20 deelnemers

De naam zegt al meteen wat centraal staat: groei!

 

De gedachte achter deze dag is dat jij als oud iDDD-trainingsdeelnemer periodiek en actief jezelf een hele dag gunt om te vertragen om weer extra geactiveerd raakt om met je eigen persoonlijke ontwikkeling bezig te blijven. Veel van wat je in de eerdere iDDD-trainingen hebt gehad komt op de een of andere manier natuurlijk weer voorbij. Dat is ook goed voor je bedrijf, want persoonlijke groei leidt altijd tot businessgroei.

 

Tijdens deze iDDD GroeiDagen© werken we samen aan ieders persoonlijke groei. Je kunt je je inschrijven met een specifieke groeivraag of zonder. Als je je inschrijft met groeivraag dan werkt Marc-Jan Hollenberg die dag ongeveer een uur individueel met jou je vraag uit. Dat kan aan de hand van bijvoorbeeld een opstelling. Per keer kunnen we maximaal met vier mensen aan hun specifieke vraag werken.

 

Tussendoor wordt iedereen betrokken bij dit proces om ervan te leren. Heb je niet een specifieke ontwikkelvraag en je bent toch graag weer een dag bezig met persoonlijke ontwikkeling, dan is deelname zonder een groeivraag een prima keuze. Je kunt immers niet niet leren! Ontspannen leren noemen we dat.

En een dagje vertragen aan zee is voor velen heel welkom schatten we in. Je mag natuurlijk deelnemen zo vaak je maar wilt.

 

Gun jij jezelf deze iDDD GroeiDag© ook en wil ook jij weer even extra geactiveerd worden en misschien je droomambitie weer even scherp stellen en een dag even in de vertraging om daarna weer te versnellen…? Neem contact met ons op of schrijf je meteen in! En vermeld bij je inschrijving of je een specifieke groeivraag hebt of niet.
 

Data voor GroeiDagen in 2022 zijn:

  • 6 september 2022
  • 22 december 2022

De prijs voor deze dag bedraagt: € 125,-. (€103,- excl. btw)
Heb je een specifieke groeivraag dan is de prijs: € 225,- (€186,- excl. btw)

DATA ANDERE TRAININGEN OVERTUIGD? MELD JE AAN

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen