iDDD GroeiDag©

Terugkomdag - 1 dag, 4x per jaar - Castricum aan zee - € 125 / € 225 (met groeivraag) - max. 18-20 deelnemers

De naam zegt al meteen wat centraal staat: groei!

 

De gedachte achter deze dag is dat jij als oud iDDD-trainingsdeelnemer periodiek en actief jezelf een hele dag gunt om te vertragen om weer extra geactiveerd raakt om met je eigen persoonlijke ontwikkeling bezig te blijven. Veel van wat je in de eerdere iDDD-trainingen hebt gehad komt op de een of andere manier natuurlijk weer voorbij. Dat is ook goed voor je bedrijf, want persoonlijke groei leidt altijd tot businessgroei.

 

Tijdens deze iDDD GroeiDagen© werken we samen aan ieders persoonlijke groei. Je kunt je je inschrijven met een specifieke groeivraag of zonder. Als je je inschrijft met groeivraag dan werkt Marc-Jan Hollenberg die dag ongeveer een uur individueel met jou je vraag uit. Dat kan aan de hand van bijvoorbeeld een opstelling. Per keer kunnen we maximaal met vier mensen aan hun specifieke vraag werken.

 

Tussendoor wordt iedereen betrokken bij dit proces om ervan te leren. Heb je niet een specifieke ontwikkelvraag en je bent toch graag weer een dag bezig met persoonlijke ontwikkeling, dan is deelname zonder een groeivraag een prima keuze. Je kunt immers niet niet leren! Ontspannen leren noemen we dat.

En een dagje vertragen aan zee is voor velen heel welkom schatten we in. Je mag natuurlijk deelnemen zo vaak je maar wilt.

 

Gun jij jezelf deze iDDD GroeiDag© ook en wil ook jij weer even extra geactiveerd worden en misschien je droomambitie weer even scherp stellen en een dag even in de vertraging om daarna weer te versnellen…? Neem contact met ons op of schrijf je meteen in! En vermeld bij je inschrijving of je een specifieke groeivraag hebt of niet.

De data voor de Groeidagen in 2018 zijn:

dag 1
3 april 2018

dag 2
26 juni 2018

dag 3
4 september 2018

dag 4
5 december 2018


De prijs voor deze dag bedraagt: € 125,-.
(€103,- excl. btw)
Heb je een specifieke groeivraag dan is de prijs: € 225,- (€186,- excl. btw)

DATA ANDERE TRAININGEN OVERTUIGD? MELD JE AAN