• je bent nu hier :
  • Home >
  • Filosofie & droomambitie

Filosofie & droomambitie

Onze filosofie in het kort

Bekijk hier de video over onze filosofie:

De iDoDareDream© filosofie is een praktische bundeling van krachtige principes, welke je ondersteunen in het nemen van al je beslissingen. Deze door jou zelf samengestelde positieve set van jouw droomambitie, je waarden, overtuigingen, uitgangspunten en vaardigheden zijn gegoten in de zogenaamde ‘iDDD LifeNavigator©‘.

 

Een soort handzame ‘lens’ in jezelf, waardoor je de wereld waarneemt. Hiermee integreer je de filosofie direct in je dagelijks leven. De iDDD LifeNavigator© zorgt voor een scherpe op jou afgestemde waarneming, zodat je steeds de juiste informatie oppikt uit de enorme hoeveelheid informatie die elke dag op je afkomt. Hierdoor zal je steeds de juiste beslissing nemen in de richting die jíj wilt. Ook hebben we iDDD Navigators die hun toepassing kennen in het bedrijfsleven, zoals bijvoorbeeld de BusinessNavigator©.

 

Onze eigen droomambitie (ons bestaansrecht) is een beweging op gang brengen van mensen die hun droomambitie dóen. Niet praten over je dromen, maar je dromen dóen!

 

Leven en werken met ontspannen daadkracht is waaraan je merkt dat je de voor jou juiste set waarden en principes eigen hebt gemaakt en dat je aan de voor jou juiste droomambitie bouwt.

 

Als mensen ons vragen wie zijn jullie? Dan zeggen we vol overtuiging, dat wij wakkermakers, bewustmakers zijn. Begeleiders van groeiers en bloeiers. Inspirators horen we ook vaak. Specialisten in toegepaste persoonlijke ontwikkeling. Wij leveren uitsluitend persoonlijk maatwerk met diepgang, gericht op empowerment van jou als deelnemer in onze trainingen. De kwalificaties toegankelijk, praktisch en down to earth passen ons ook als gegoten.

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen