iDDD company

Persoonlijke ontwikkeling - leiderschapsontwikkeling - teamontwikkeling

iDDD Company gaat voor leven en werken met ontspannen daadkracht. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsontwikkeling staan centraal. Vanuit de krachtige iDoDareDream filosofie verzorgen wij consultancy, trainingen en coaching voor ondernemende mensen in bedrijven die leidinggeven aan hun gezamenlijke en eigen droomambitie. Wij richten ons op ‘bloeiers en groeiers’ die willen leven en werken met echtheid. Directies en managementteams, managers en hun professionals, maar ook zzp-ers en ondernemers die er écht voor willen gaan, volgen onze opleidingen en cursussen.

Onze klanten geloven, net als wij, in de samenhang tussen het ontwikkelen van de onderneming en het ontwikkelen van authenticiteit in leiderschapsstijlen en communicatie. Met training laten wij mens en organisatie groeien met de door ons ontwikkelde iDDD Business Navigator© en iDDD Leadership Navigator©. Kenmerkend voor onze aanpak is: persoonlijk, diepgaand, praktisch en met impact. Wij gaan voor duurzaam resultaat door middel van permanente educatie in de vorm van training en coaching vanuit een langdurige samenwerking. Met echtheid en in verbinding. Met jou. Met je team. Met je organisatie. In contact kan immers álles. Daar geloven wij in. Daar staan wij voor.

Wil je meer weten over de iDoDareDream filosofie?

NEEM CONTACT MET ONS OP

 

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen