• je bent nu hier :
  • Home >
  • Trainersteam & over ons

Trainersteam & over ons

iDDD Company gaat voor werken en leven met ontspannen daadkracht. Vanuit deze krachtige filosofie verzorgen wij consultancy, trainingen en coaching voor ondernemende mensen. De bloeiers en groeiers zijn de mensen waar wij ons op richten.

 

Dat doen we op een persoonlijke, diepgaande en praktische manier, met impact! Want we gaan voor duurzaam resultaat met echtheid en in verbinding. JIJ staat centraal.

Dit doen we samen met ons enthousiaste en bevlogen trainersteam. Marc-Jan, Mirjam, Klaas en Milad dragen, ademen en leven de iDDD filosofie en hebben jarenlange ervaring met het coachen en trainen. Vanuit dezelfde passie: droomambities doen! Wil je onze trainers leren kennen? Neem dan een kijkje op hun persoonlijke pagina!

Ontmoet Marc-Jan Ontmoet Mirjam Ontmoet Klaas Ontmoet Milad Ontmoet Nancy

 

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen