• je bent nu hier :
  • Home >
  • iDDD Company in het kort

iDDD Company in het kort

Als mensen ons vragen wie zijn jullie? Dan zeggen we vol overtuiging, dat wij wakkermakers, bewustmakers zijn. Begeleiders van groeiers en bloeiers. Inspirators horen we ook vaak. Specialisten in toegepaste persoonlijke ontwikkeling. Wij leveren uitsluitend persoonlijk maatwerk met diepgang, gericht op empowerment van de deelnemers in onze trainingen en teambegeleidingen. De kwalificaties toegankelijk, praktisch en down to earth passen ons ook als gegoten.

 

Marc-Jan Hollenberg
Founder iDoDareDream© en SystemicSensing©, auteur, mastertrainer en management-begeleider in persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Maar vooral wakkermaker, levensgenieter, ondernemer, partner van Mirjam en vader van twee jongvolwassen zoons.

Droomambitie: Ik leef een ondernemend, intens, liefdevol en vitaal leven.
Focus: mensen inspireren en begeleiden hun droomambitie vanuit ontspannen daadkracht te dóen.
Waar ik voor sta: duidelijkheid, vooruitgang, resultaat, congruentie, kwaliteit.

marcjan@iddd.nl | 06 – 51 52 91 92

Mirjam de Boer

Verbinder, enthousiast, ondernemend, passievol begeleider in persoonlijke ontwikkeling en Hatha yoga docente. Plukt de dag met een pure lach en leeft en werkt met de overtuiging: ‘it’s not WHAT you offer, it’s WHO you are’. Elke mens is namelijk uniek, laat jezelf en ook de mens achter de organisatie zien! Wie ben jij? Van mij mag de wereld veel transparanter, liefdevoller en persoonlijker worden. Daar ga ik voor.

Droomambitie: In verbinding een puur energiek en liefdevol leven beleven!
Focus: Ik maak verbindingen voor en met organisaties, hun mensen en hun omgeving. Met als basis de verbinding met jezelf.

mirjam@iddd.nl | 06 – 27 18 91 81

Klaas Keizer

Teambegeleider in hart en nieren. Ik ben een positief en ondernemend mens. Positieve energie past me goed! Ik zie altijd kansen en mogelijkheden, zonder dat ik een probleem ontken natuurlijk. Half lege glazen ken ik niet: ik ga voor half vol!

Droomambitie: liefdevol, samen met mijn kinderen, energiek, sportief, inspirerend, avontuurlijk, ongewoon (buiten de gebaande paden), ……….
Focus: ik geef mensen inzicht in de ruimte waar ze kunnen groeien.
Waar ik voor sta: Als ik een doel stel, dan haal ik het. Ik doe alleen dingen die werken, die resultaat opleveren. Ik zie dat het traditionele leiderschap niet meer werkt. Tijd om het anders te doen. Daar begeleid ik organisaties en teams bij.

Ik geloof in leren. Mensen kunnen immers niet niet-leren. Ik gebruik de mentaliteit uit de sport waarin leren en elke dag 1% beter presteren gebruikelijk is, op elk niveau. Waar doelstellingen vanzelfsprekend zijn. Hoe is dat bij jou? Hoe ga jij om met leren? Hoe gaat jouw team om met leren? Doe je dat bewust, elke dag 1% beter? En hoe ga je om met jouw eigen bedrijfs- en persoonlijke doelstellingen?

Ik geloof niet dat ‘trucjes’ langdurig werken. Ik geloof wel in transformatie door persoonlijke ontwikkeling. Zonder persoonlijke ontwikkeling geen zakelijke ontwikkeling. Oftewel groei, in welke vorm dan ook.

Ik ontmoet je graag! Bel of mail me voor een kennismaking. Neem jij je vragen mee, verzorg ik de koffie!

klaas@iddd.nl | 06 – 22 55 56 14

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen