• je bent nu hier :
  • Home >
  • iDDD Company in het kort

iDDD Company in het kort

Als mensen ons vragen wie zijn jullie? Dan zeggen we vol overtuiging, dat wij wakkermakers, bewustmakers zijn. Begeleiders van groeiers en bloeiers. Inspirators horen we ook vaak. Specialisten in toegepaste persoonlijke ontwikkeling. Wij leveren uitsluitend persoonlijk maatwerk met diepgang, gericht op empowerment van jou als deelnemer in onze trainingen. De kwalificaties toegankelijk, praktisch en down to earth passen ons ook als gegoten.

 

Marc-Jan Hollenberg
Founder iDoDareDream© en SystemicSensing©, auteur, mastertrainer en management-begeleider in persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Maar vooral wakkermaker, levensgenieter, ondernemer partner van Nans en vader van twee jongvolwassen zoons.

Droomambitie: Ik leef een intens, liefdevol en vitaal leven.
Focus: mensen inspireren en begeleiden hun droomambitie vanuit ontspannen daadkracht te dóen.
Waar ik voor sta: duidelijkheid, vernieuwing, resultaat, congruentie, kwaliteit.

 

Mirjam Gootjes

Enthousiast, zelfstandig ondernemend, verbinder, passievol Marketing Communicatie Professional en Hatha yoga docente. Plukt de dag met een pure lach en leeft en werkt met de overtuiging: ‘it’s not WHAT you offer, it’s WHO you are’. Elke mens is namelijk uniek, laat jezelf en ook de mens achter de organisatie zien! Wie ben jij? Van mij mag de wereld veel transparanter, liefdevoller en persoonlijker worden. Daar ga ik voor.

Droomambitie: In verbinding een puur energiek en liefdevol leven beleven!
Focus: Ik maak verbindingen voor en met organisaties, hun mensen en hun omgeving. Met als basis de verbinding met jezelf.