• je bent nu hier :
  • Home >
  • iDDD Company in het kort

iDDD Company in het kort

Als mensen ons vragen wie zijn jullie? Dan zeggen we vol overtuiging, dat wij wakkermakers, bewustmakers zijn. Begeleiders van groeiers en bloeiers. Inspirators horen we ook vaak. Specialisten in toegepaste persoonlijke ontwikkeling. Wij leveren uitsluitend persoonlijk maatwerk met diepgang, gericht op empowerment van jou als deelnemer in onze trainingen. De kwalificaties toegankelijk, praktisch en down to earth passen ons ook als gegoten.

 

Marc-Jan Hollenberg
Founder iDoDareDream© en SystemicSensing©, auteur, mastertrainer en management-begeleider in persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Maar vooral wakkermaker, levensgenieter, ondernemer partner van Nans en vader van twee jongvolwassen zoons.

Droomambitie: Ik leef een intens, liefdevol en vitaal leven.
Focus: mensen inspireren en begeleiden hun droomambitie vanuit ontspannen daadkracht te dóen.
Waar ik voor sta: duidelijkheid, vernieuwing, resultaat, congruentie, kwaliteit.

 

Mirjam Gootjes

Enthousiast, zelfstandig ondernemend, verbinder, passievol Marketing Communicatie Professional en Hatha yoga docente. Plukt de dag met een pure lach en leeft en werkt met de overtuiging: ‘it’s not WHAT you offer, it’s WHO you are’. Elke mens is namelijk uniek, laat jezelf en ook de mens achter de organisatie zien! Wie ben jij? Van mij mag de wereld veel transparanter, liefdevoller en persoonlijker worden. Daar ga ik voor.

Droomambitie: In verbinding een puur energiek en liefdevol leven beleven!
Focus: Ik maak verbindingen voor en met organisaties, hun mensen en hun omgeving. Met als basis de verbinding met jezelf.

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen