boek De LifeNavigator©

Leven met ontspannen daadkracht!

Bekijk hier de introductievideo over het boek De LifeNavigator©

 

Laat je inspireren en blader eens door de eerste hoofdstukken van het boek, via de onderstaande boek-viewer:

 

 

Bekijk hier de video over de iDDD-filosofie

Hier vind je alles over het boek De LifeNavigator©

Hét boek dat persoonlijke ontwikkeling praktisch maakt. Het neemt jou op heldere en concrete wijze mee in jouw persoonlijke groei. Een handige ‘levensgids’- jouw eigen virtuele lifecoach. 24-7 beschikbaar en op maat gemaakt door jou om succesvol te groeien. Marc-Jan Hollenberg gaat met jou in dialoog en nodigt je uit al kijkend door de LifeNavigator© ‘lens’ om jezelf en je leven te reflecteren. Een lens met 9 essentiële ‘scherpstelpunten’ (checkpunten) om met ontspannen daadkracht te leven.

 

Doel is dat jij steeds de juiste beslissingen neemt en keuzes maakt om een gelukkig en succesvol leven te creëren met ontspannen daadkracht. Marc-Jan laat je inzien hoe je slim kunt navigeren door de enorme hoeveelheid informatie en invloeden om je heen. Met De LifeNavigator© heb je uniek gereedschap in handen om dat te doen zoals jij dat wilt.

 

Je leert o.a. inzicht te verkrijgen in cruciale onderdelen van je leven:

  • wat je korte termijn doelen zijn en je droomambitie in je leven is
  • waar jij voor staat als persoon
  • wat jouw belangrijkste hulpbronnen zijn die je kunt inzetten
  • hoe deze manier van beslissingen nemen jouw gewoonte wordt

 

De LifeNavigator© is een toegankelijk en leesbaar doe-boek:

  • vol handige tips hoe inzichten om te zetten in praktisch handelen
  • met merkbaar effect tijdens het lezen
  • met onmiddelijk resultaat door het uitwerken van de opdrachten

(wat zéér aanstekelijk werkt volgens de lezers!)

  • met gratis te downloaden handig werkboek met alle oefeningen en opdrachten
  • met gratis abonnement voor updates en aanvullingen

 

 

TIP: geef het iemand of jezelf cadeau. En maak er voor jezelf en die ander er een onvergetelijk succesvol jaar van vol ontspannen daadkracht!

 

Ben je al in het bezit van het boek?
Download dan hier jouw werkboek behorende bij het boek De LifeNavigator©

Download het werkboek

 

Ben je nog niet in het bezit van het boek en wil jij jezelf het ook graag cadeau doen of misschien een ander blij maken met deze ‘lifecoach voor het leven’. Bestel dan hier het boek De LifeNavigator©.

Bestel hier jouw boek De LifeNavigator

 

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen