iDDD Partners

Wij gaan voor lange termijn relaties met onze partners.

iDDD Company gaat voor leven en werken met ontspannen daadkracht. Vanuit de krachtige iDoDareDream filosofie verzorgen wij opleidingen, trainingen en coaching voor ondernemende mensen in bedrijven. Kenmerkend is dat zij richting en invulling willen geven aan hun gezamenlijke en eigen droomambitie.

 

Met training laten wij mens en organisatie groeien met de door ons ontwikkelde iDDD Business Navigator© en iDDD Leadership Navigator©.

Maar dat kunnen en willen we niet alleen. Daarom werkt iDDD Company samen met een aantal vaste partners. Partners die weten waar wij voor staan en die samen met ons aan hun eigen en onze droomambitie werken.

 

Maak hierna kennis met onze partners!

Arpa Learn Instituut

Samen met de trainers van Arpa uit Veldhoven en oud-Olympisch hockeycoach Marc Lammers, begeleiden we enkele groepen ondernemers in het laten transformeren van hun organisatie naar een lerende lean-organisatie. Dit doen we in de 4-jarige ‘Olympische cyclus’ Master in Business Learning (MBL). Extra bijzonder is dat elke groep eindigt op een Olympische Spelen. iDDD Company verzorgt de persoonlijke ontwikkeling in dit unieke traject.

Wie
Rob Smulders, Erik Giebels en Coen Kweens
Contact
Website

VAN DER TORREN FOTOGRAFIE | VORMGEVING | VIDEO

Van der Torren Fotografie vof bestaat al meer dan 20 jaar en heeft zijn uitvalsbasis in Haarlem. Met fotografie en video (Sander) en vormgeving (Monique) hebben we een prachtige bundeling van disciplines! We hechten veel waarde aan een plezierige samenwerking waarin ruimte en tijd is om tot de kern te komen.
Heb je een vraag, stuur dan gerust een mail, bel of kom langs voor een cappuccino om kennis te maken. Vinden we gezellig!

Wie
Sander van der TorrenMonique van der Torren - van Leeuwen
Contact
Website

Strandpaviljoen Zeezicht | trainingslocatie iDDD Company

Al jaren is strandpaviljoen Zeezicht de vertrouwde thuisbasis van iDDD Company. Je voelt je er gast in een ambiance die uitnodigend is. Met een prima en gevarieerde menukaart, fijne bediening en elke dag een ander uitzicht over het strand en de zee de perfecte plek om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling. Ook voor ontspanning, feesten, een heerlijke lunch of een gezellig diner is strandpaviljoen Zeezicht een hele goede keuze. Veel van de deelnemers van de iDDD-trainingen komen meermalen terug met vrienden en familie.

Wie
Michael Hemmer & Chantal Spuijbroek (Bedrijfsleiding)
Contact
Website

Ardent Academy | Ardent Adviseurs

iDDD Company verzorgt regelmatig workshops over persoonlijke- en businessontwikkeling voor Ardent Academy. Ardent Academy is een modern kennisplatform voor ambitieuze DGA’s en ondernemers en heeft tot doel om de kennis rondom strategische thema’s te vergroten. Dit doen zij vanuit de gedachte dat dit leidt tot het versterken van de positie van de onderneming. Alle workshops staan daarom in het teken van meer tijd om te ondernemen en zijn gericht op praktische kennisdeling. Als partners versterken iDDD Company en Ardent Academy elkaar door het uitwisselen van kennis en ervaring.

Wie
Theo Dijkstra
Contact
Website

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen