Personal- en business coaching

maatwerk voor jou: persoonlijke- en zakelijke coaching afgestemd op jouw situatie

Wat beloven wij?

Elk coaching gesprek, of het nu om personal coaching gaat of om business coaching, is helder, versterkend en oplossingsgericht. De grondhouding is dat de coache zelf zijn oplossing heeft, maar ondersteuning wenst om de oplossing helder te maken. Deze ondersteuning wordt gegeven in een beperkt aantal gesprekken van 1 á 2 uur per gesprek.

 

De iDDD Navigators©, de principes van de iDoDareDream-filosofie en SystemicSensing© zijn ‘de lenzen’ waardoor de coache zichzelf leert te reflecteren. De inzichten worden altijd vertaald naar de dagelijkse praktijk van de coache.

Wat kan je ermee?
 • Jezelf weer ‘empoweren’ door samen te sparren over een belangrijk vraagstuk waar je alleen niet uitkomt;
 • Vergroten van de bewustwording over je eigen resources;
 • Komen tot betere oplossingen van vraagstukken op het persoonlijke vlak;
 • Nieuwe inzichten krijgen door een neutrale blik van buiten;
 • Meer energie, werk- en levensplezier;
 • Meer uit jezelf halen (wie ben ik nog meer?)
 • Meer uit je onderneming halen (wie is mijn bedrijf en waar gaan we heen?)
 • Meer ontspannen daadkracht.
MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • Voor wie

  Voor ondernemende groeiers en bloeiers die op zoek zijn naar kritische extra ondersteuning. Vaak als aanvulling op een persoonlijk ontwikkelingstraject, zoals bijvoorbeeld de iDDD LifeNavigator© training, de iDDD Lifetime Leadership Master of vanuit één van de maatwerktrajecten.

   

  De coaches kenmerken zich door een hoge mate van bereidheid om zichzelf te reflecteren en de inzichten om te willen zetten in praktisch handelen.

   

  Voordat een coaching start is er een kennismakingsgesprek waarin we gezamenlijk bepalen welke aanpak het beste aansluit bij de gewenste te bereiken situatie.

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • Alle feiten op een rij

  We beloven een intensieve en diepgaande gesprekken, waarin de coache en de coach elkaar 1 tot 5 keer ontmoeten. De eigen vraagstukken (persoonlijk en zakelijk) van de coache zijn de leidraad voor de coaching. Als blijkt dat paardencoaching een effectieve aanpak kan zijn, zal dit worden voorgesteld.

   

  De basis van de iDDD-aanpak bestaat uit o.a. de leidende principes ‘bereidheid is alles!’ en ‘het kan!’. Wij geloven dat de groeiers en bloeiers die coaching wensen, altijd zélf hun antwoorden hebben. Centraal staat hoe je je jezelf en eventueel je onderneming kunt besturen vanuit de BusinessNavigator©, de LeadershipNavigator© en de LifeNavigator©.

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN

   

 • Programma

  Elk coachingsgesprek duurt 1 á 2 uur. Startend met een korte intro en de vraag: wat is je vraag voor dit gesprek? Elk gesprek eindigt met de vraag ‘Wat is je oogst van dit gesprek?’.

   

  Soms kiezen we ervoor om je tussen afspraken specifieke opdrachten mee te geven. Daar komen we dan in het daaropvolgende gesprek op terug.

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • werkwijze en methodieken

  In grove lijnen is de opzet van iDDD-coaching als volgt:

  • Kennismaking en bepalen van de aanpak
  • Eerste gesprek: wat is je belangrijkste vraag en een gezamenlijke inventarisatie van je belangrijkste resources die je tot je beschikking hebt.
  • Tweede gesprek: wat zijn je leerervaringen en wat is je vraag voor dit gesprek?
  • Derde t/m vijfde gesprek: wat zijn je leerervaringen en wat is je oogst tot nu toe vertaalt naar jouw eigen situatie?

  De werkwijze concentreert zich op het ‘resourcen’ van jou als coache. Liever beter verbinden met je hulpbronnen (resources), dan eindeloos ‘therapeuten’ gericht op het wegnemen van de mogelijke oorzaak. Immers, stel jezelf de kritische vraag of je überhaupt in staat bent de werkelijke oorzaak te achterhalen van een menselijk probleem. We onderzoeken de set met waarden en overtuigingen die te maken heeft met het in stand houden van het probleem. Ook doen we aan systemische introspectie: wat is de invloed (negatief en positief) van jouw familie van herkomst.

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • Locatie

  Alle personal en business coaching wordt gegeven in de iDDD Company trainingslocatie aan zee: Strandpaviljoen Zeezicht, aan het einde van de Zeeweg, op het strand van Castricum aan Zee, Noord-Holland.

  Een plek met fijne ambiance, heerlijke keuken en fijne bediening.

  ONTDEK ZEEZICHT!

   

 • Data

  De data en tijdstippen worden in overleg vastgesteld.

 • Prijs

  Moeite en inspanning: jij bepaalt hoeveel moeite en inspanning je bereid bent te doen en in welke vorm.

   

  Financiën: De investering voor een los coachingsgesprek van 1,5 uur bedraagt €350,- exclusief 21% BTW. Een iDDD coachingskaart van 10 uur bedraagt €2.250,- exclusief 21% BTW. Hierbij kan je zelf bepalen of je een face-to-face afspraak van minimaal 1 uur wilt, of telefonische coaching van maximaal 30 minuten. De betaling is vooraf per jaar, met een betalingstermijn van 14 dagen.

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN