• je bent nu hier :
  • Home >
  • iDDD books

iDDD books

Moderne boeken over persoonlijke- en businessontwikkeling

iDDD Books is de uitgeverij van iDDD Company en geeft de boeken uit die geschreven zijn door iDDD-founder Marc-Jan Hollenberg. Centraal staat persoonlijke ontwikkeling, steeds vertaald naar alledaagse situaties. Zowel privé als zakelijk. De toegankelijke manier van schrijven nodigt jou als lezer uit om de mooiste reis van je leven te maken: de reis naar binnen om antwoorden te krijgen op de belangrijke vragen in je leven. Uiteindelijk allemaal bedoeld om op jouw eigen manier vorm te geven aan leven en werken met ontspannen daadkracht.

 

Het eerste boek De LifeNavigator©, geschreven vanuit zijn 20-jarige ervaring met persoonlijke ontwikkeling, is onlangs gelanceerd en heeft inmiddels velen geïnspireerd. Wij wensen jou veel lees- en leerplezier met dit unieke boek!

Het boek De LifeNavigator© is bedoeld voor mensen die grip willen krijgen op hun motivatie en inspiratie, en daarmee op hun leven. Het helpt je op een praktische manier helder te maken én te houden wat belangrijk en zinvol is in je leven. Hierdoor blijf jij steeds de juiste beslissingen nemen en juiste keuzes maken. Een leven lang.

Vind hier meer info over het boek De LifeNavigator© Bestel hier jouw boek De LifeNavigator©

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen