• je bent nu hier :
  • Home >
  • iDDD books

iDDD books

Moderne boeken over persoonlijke- en businessontwikkeling

iDDD Books is de uitgeverij van iDDD Company en geeft de boeken uit die geschreven zijn door iDDD-founder Marc-Jan Hollenberg. Centraal staat persoonlijke ontwikkeling, steeds vertaald naar alledaagse situaties. Zowel privé als zakelijk. De toegankelijke manier van schrijven nodigt jou als lezer uit om de mooiste reis van je leven te maken: de reis naar binnen om antwoorden te krijgen op de belangrijke vragen in je leven. Uiteindelijk allemaal bedoeld om op jouw eigen manier vorm te geven aan leven en werken met ontspannen daadkracht.

 

Het eerste boek De LifeNavigator©, geschreven vanuit zijn 20-jarige ervaring met persoonlijke ontwikkeling, is onlangs gelanceerd en heeft inmiddels velen geïnspireerd. Wij wensen jou veel lees- en leerplezier met dit unieke boek!

Het boek De LifeNavigator© is bedoeld voor mensen die grip willen krijgen op hun motivatie en inspiratie, en daarmee op hun leven. Het helpt je op een praktische manier helder te maken én te houden wat belangrijk en zinvol is in je leven. Hierdoor blijf jij steeds de juiste beslissingen nemen en juiste keuzes maken. Een leven lang.

Vind hier meer info over het boek De LifeNavigator© Bestel hier jouw boek De LifeNavigator©