• je bent nu hier :
  • Home >
  • Ontspannen daadkracht door persoonlijke ontwikkeling

Ontspannen daadkracht door persoonlijke ontwikkeling

Echt tijd voor jezelf maken

Druk! Druk! Druk!
Ken je dat gevoel van alsmaar in een hoog tempo leven? Met zo’n gevoel van stress. Als mensen aan je vragen hoe het met je is dan antwoord je vaak ‘Druk! Druk! Druk!’. Je valt van het ene in het andere. Vaak ook nog met leuke dingen! Alles op elkaar afgestemd krijgen met werken, vrije tijd, relatie en gezin. Om dan nog maar te zwijgen van echt tijd maken voor jezelf… Vrij van stress…

 

Ik moet nu echt wat gaan doen
Of misschien herken je dat je op de een of andere manier het gevoel hebt dat je wel druk bent, maar dat de dingen niet gaan zoals je graag zou willen dat het gaat. Zo’n onbestemd en misschien wel eens ontevreden gevoel. Je kan het niet helemaal plaatsen, maar je voelt een vorm van stress en weet gewoon, ik móet er nu echt wat mee gaan doen, want anders gaat het ergens in mijn leven vroeg of laat niet goed… En dat laat jij je niet gebeuren.

 

Van ‘stress’ naar ‘ontspannen’
Wij komen steeds vaker mensen tegen die zeggen ik wil af van dat gespannen gevoel. Dat drukkende gevoel van ‘moeten’ vanuit de buitenwereld. Ik wil leren hoe ik in mijn eigen ontspanning kan komen én blijven. En ik wil héél graag van ‘moeten naar willen’! Van ‘stress naar ontspannen’. Kan ik dat leren bij jullie?

 

Wil je dit structureel in jouw leven op orde maken, kijk dan naar de mogelijkheden die iDDD Company voor jou biedt. Je bent van harte welkom.

 

Klik voor jouw keuze op een van de iconen.