Online training – De LifeNavigator©

Online training persoonlijke ontwikkeling - Leven en werken met ontspannen daadkracht

Jouw ontdekkingstocht naar wat zin geeft in jouw leven

Steeds vaker kregen wij de vraag of we ook een online-trainingsaanbod hebben. En het is bijna zo ver, YES!  In de eerste week van oktober gaan we de onlinetraining De LifeNavigatorOnline© lanceren. Het is een praktische onlinetraining gebaseerd op het gelijknamige boek. En speciaal voor jou gemaakt, zodat je op de plek waar jij je het fijnst voelt en op een moment dat het jou het beste uitkomt de training De LifeNavigator kunt volgen.

 

Wat kan je verwachten?

Marc-Jan ondersteunt je in deze online-training op een persoonlijke manier in jouw ontdekkingstocht naar wat zin geeft in jouw leven. Ook maak je helder waarom jij de dingen doet die je doet. Je krijgt dus duidelijkheid vanuit welke filosofie (= gedachtengang) jij naar de wereld kijkt en daardoor handelt. Door stil te staan bij jouw omgeving (Wie zijn er in jouw leven? Waar leef jij?) ontdek je de invloed die dit heeft op wat je wilt bereiken in je leven. Ook maak je helder welke doelen jij wilt bereiken en wat jij extra focus gaat geven. De hoe-vraag zal zich dan ontvouwen vanuit de inzichten die de vragen ‘waartoe?’, ‘waarom?’, ‘wie?’ en ‘waar en wat?’ jou gaan geven.

 

Voor wie is De LifeNavigator© Online training?

De Online training is bedoeld voor mensen die meer willen dan alleen het lezen van het boek en voor wie een meerdaagse training niet direct tot de mogelijkheden behoort. Deze training is vooral bedoeld voor mensen die zelfstandig aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Ondersteund door video’s en direct effect hebbende opdrachten en oefeningen, ga je flinke stappen zetten in je persoonlijke en zakelijke leven. Je krijgt zicht op waar je voor gaat op langere termijn (je droomambitie). En je wordt ook steeds bewuster van wat jou stuurt, vanuit jouw eigen levensfilosofie. Het bewust worden van deze twee grote pijlers, geeft je een helder inzicht hoe jij keuzes maakt en beslissingen neemt.

In het kort: Marc-Jan Hollenberg neemt je op een duidelijke manier mee door de 9 scherpstelpunten van de iDDD LifeNavigator©. Deze ‘lens’ is een praktische manier om jezelf te beschouwen en te reflecteren. Je wordt als het ware je eigen coach!

 

Wat kost de Online Training?

De prijs voor de online training, inclusief het GRATIS boek De LifeNavigator© is: € 295,-

 

Wil je meer weten over de LifeNavigator© Online training? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Dan zorgen we ervoor dat je als eerste de aankondiging ontvangt.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

Weet je al zeker dat je de OnlineTraining wilt gaan volgen en wil jij je graag voorinschrijven? Dat kan! Klik op de volgende link en we houden je op de hoogte zodra de training beschikbaar is in september:

VOORINSCHRIJVING ONLINE TRAINING LIFENAVIGATOR

 

NIEUWSGIERIG NAAR WAT DE ONLINE TRAINING JOU GAAT BIEDEN?

Bekijk hier alvast de introductievideo van de online training waarin Marc-Jan 12 redenen beschrijft waarom deze training voor jou interessant kan zijn: