De LifeNavigator© Online-training

Ben jij nieuwsgierig hoe De LifeNavigator© Online-training positieve impact kan hebben in jouw leven? Hoe het zal bijdragen aan een succesvol leven, omdat je veel bewuster je keuzes maakt en beslissingen neemt? En hoe deze unieke training jou je leven lang kan ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei?

 

Bekijk dan nu de eerste 5 GRATIS video’s! Marc-Jan neemt jou mee in WAT deze praktische Online-training inhoudt, voor WIE de training bedoeld is, HOE de training is opgebouwd en vooral WAT het jou gaat brengen in jouw leven. Je krijgt een goede indruk van wat ‘beeld en geluid’ bij het boek De LifeNavigator© betekent. Ga er voor zitten en laat je inspireren!

 

Geen tijd om nu alle video’s te bekijken? Lees hier de korte samenvatting.

 

De Online training samengevat

Aan de hand van 28 kortere en langere episodes neemt Marc-Jan jou stap voor stap mee in de jouw persoonlijke ontwikkelingsreis. Je zal ontdekken hóe jij denkt, hóe jij voelt, waar je gedrag uit bestaat en hóe jij dingen voor elkaar gaat krijgen die jij graag wilt. Je leert op een praktische manier jezelf te beschouwen, te reflecteren en succesvol door jouw leven te navigeren. Je wordt als het ware je eigen lifecoach!

 

aanmelden LifeNavigator online training

 

BEKIJK HIER DE EERSTE VIJF GRATIS VIDEO’S:

aanmelden LifeNavigator online training

Jouw ontdekkingstocht naar een succesvol en gelukkiger leven

Het is een praktische onlinetraining gebaseerd op het gelijknamige boek. En het is speciaal voor jou als ‘groeier’ of ‘bloeier’ gemaakt. Jij wilt namelijk bouwen aan een succesvolle en gelukkige toekomst. Je gelooft dat jij jóuw droomleven kan creëren én leven. Als je maar het juiste gereedschap hebt. En je wilt dat doen op de plek waar jij je het fijnst voelt en op een moment dat het jou het beste uitkomt.

 

Wat kan je verwachten?

 • Ondersteuning op een persoonlijke manier in jouw ontdekkingstocht naar wat zin geeft in jouw leven.
 • Aan de hand van 28 kortere en langere episodes, stap voor stap jouw persoonlijke ontwikkelingsreis.
 • Helder krijgen waarom jij de dingen doet die je doet.
 • Duidelijkheid vanuit welke filosofie (= gedachtengang) jij naar de wereld kijkt en daardoor handelt.
 • Door stil te staan bij jouw omgeving (Wie zijn er in jouw leven? Waar leef jij?) ontdek je de invloed die dit heeft op wat je wilt bereiken in je leven.
 • Helder maken welke doelen jij wilt bereiken en wat jij extra focus gaat geven.
 • De hoe-vraag zal zich dan ontvouwen vanuit de inzichten die de vragen ‘waartoe?’, ‘waarom?’, ‘wie?’ en ‘waar en wat?’ jou gaan geven.

 

Voor wie is De LifeNavigator© Online training?

 • Voor mensen die een succesvol en ook gelukkig leven willen leven, omdat zij veel bewuster keuzes willen gaan maken en beslissingen nemen.
 • Voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei en hier hun leven lang plezier van willen hebben en houden.
 • Voor mensen die meer willen dan alleen het lezen van het boek De LifeNavigator©
 • Voor wie een meerdaagse training op locatie niet direct tot de mogelijkheden behoort.
 • Voor mensen die zelfstandig aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.
 • Voor mensen die ondersteund willen worden door persoonlijke video’s waarbij Marc-Jan als het ware de dialoog met je aangaat.
 • Als jij op zoek bent naar direct effect hebbende opdrachten en oefeningen, waardoor je flinke stappen gaat zetten in je persoonlijke en zakelijke leven.
 • Als je helderheid wilt krijgen over waar je voor gaat op langere termijn (je droomambitie).
 • Als jij je steeds bewuster wilt maken van wat jou stuurt, vanuit jouw eigen levensfilosofie.
 • Als jij diepe inzichten wilt krijgen, over hoe jij keuzes maakt en beslissingen neemt.

 

 

Wat kost de Online Training?

De prijs voor De LifeNavigator© Online-training is € 295,- (incl. 21% BTW, €244,- excl. BTW). En je krijgt het boek De LifeNavigator© t.w.v. €29,50 GRATIS! Een cadeau van mij!

 

Smaakt het naar meer, ben je geïnteresseerd? Schrijf je nu in en dan ontvang je via de mail een persoonlijke link met toegang tot de volledige online training.

 

Share

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen