Marc-Jan Hollenberg

iDDD founder & mastertrainer persoonlijk leiderschap

Founder iDoDareDream© en SystemicSensing©, auteur, mastertrainer en management-begeleider in persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Maar vooral wakkermaker, levensgenieter, ondernemer, partner van Mirjam en vader van twee jongvolwassen zoons.

Droomambitie: Ik leef een ondernemend, intens, liefdevol en vitaal leven.
Focus: mensen inspireren en begeleiden hun droomambitie vanuit ontspannen daadkracht te dóen.
Waar ik voor sta: vooruitgang, diepgang, congruentie, kwaliteit, duidelijkheid.

Al jong werkte ik mee in het bedrijf van mijn ouders. Tijdens mijn studie had ik mijn eigen schoonmaakbedrijf en glazenwasserij. Ondernemen doe je door iets daadwerkelijk te ondernemen, niet door er alleen maar over te praten. Heb ik geleerd.

Aanpakken, handen uit de mouwen en doorgaan. Vanaf mijn 19e, na mijn HEAO-studie, heeft in werk mijn hart altijd bij commerciële en leidinggevende functies gelegen. Vanuit een ondernemende grondhouding verwachtingen van klanten en medewerkers overtreffen vond (en vind) ik een sport. Veranderingen omzetten in groei was en is nog steeds mijn focus. Na 12 jaar in het grootbedrijf actief geweest te zijn, maakte ik definitief de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Als managing partner heb ik 10 jaar mede vormgegeven aan de groei van een trainingsinstituut in persoonlijke ontwikkeling. Sinds eind 2010 sta ik als founder aan de bakermat van iDDD Company BV. Een bedrijf met een uitgesproken filosofie over persoonlijke- en zakelijke groei.

Als mastertrainer in persoonlijk leiderschap en senior management-begeleider werk ik vooral met ‘groeiers en bloeiers’ aan hun persoonlijk- en zakelijk succes. Samen met het iDDD-team breng ik vol bezieling onze droomambitie in de wereld: een beweging opgang brengen van mensen die hun droomambitie dóen! Onze focus is vooruitgang met ontspannen daadkracht. De kern van onze filosofie heb ik beschreven in mijn eerste boek ‘De LifeNavigator©‘. Het tweede boek is in de maak en krijgt de titel ‘De BusinessNavigator©’. In al onze trainingen en begeleidingen komen deze twee ‘lenzen’ terug als rode draad. Praktisch en krachtig.

Geboren op 29 september 1968, groeide ik op als oudste zoon in een liefdevol gezin met sterke waarden als eerlijkheid, duidelijkheid, rechtvaardigheid en zelfstandigheid. Uitspraken als ‘voor je familie en vrienden sta je altijd klaar, hard werken, de handen uit de mouwen, ga studeren jongen want dan heb je je toegangskaartje tot de arbeidsmarkt, afspraak is afspraak en alles kan, als je maar volhoudt’ zijn zomaar een paar uitspraken waar ik mee ben opgegroeid. Ze hebben mij mede gemaakt wie ik nu ben. En daar ben ik trots op. Onderweg heb ik in mijn leven flinke persoonlijke uitdagingen overwonnen, welke mij nog meer gemaakt hebben wie ik diep van binnen werkelijk ben. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik mijn leven leef zoals ik dat graag wil.

In mijn leven heeft reizen over de hele wereld en de unieke momenten vastleggen een invloedrijke betekenis gehad. In de trainingen en begeleidingen komen vele van die belevenissen als levenslessen terug. Ik heb het voorrecht gehad om onze kinderen al op jonge leeftijd vele verschillende culturen en leefomgevingen over de hele wereld te kunnen laten zien en ervaren. Elke dag zie ik dat terug in hoe zij hun leven inrichten. ‘Oogsten’ noem ik dat. Een belangrijke bron van inspiratie voor mij.

Ik ontmoet je graag voor een persoonlijke kennismaking en ben benieuwd naar je persoonlijke en zakelijke droomambitie!

Email: marcjan@iddd.nl
Telefoon: 06 – 51 52 91 92