Marc-Jan Hollenberg

iDDD founder & mastertrainer

Founder iDoDareDream© en SystemicSensing©, auteur, mastertrainer en management-begeleider in persoonlijk leiderschap, communicatie en samenwerking. Maar vooral wakkermaker, levensgenieter, ondernemer, partner van Mirjam en vader van twee jongvolwassen zoons.

Droomambitie: Ik leef een intens, liefdevol en vitaal leven.
Focus: mensen inspireren en begeleiden hun droomambitie vanuit ontspannen daadkracht te dóen.
Waar ik voor sta: duidelijkheid, vernieuwing, resultaat, congruentie, kwaliteit.

Al jong werkte ik mee in het schoonmaakbedrijf van mijn ouders. Tijdens mijn studie had ik mijn eigen schoonmaak- en glazenwasserij. Ondernemen doe je door iets te ondernemen, heb ik geleerd.

Aanpakken, handen uit de mouwen en doorgaan. Vanaf mijn 19e, na mijn HEAO-studie, heeft in werk mijn hart altijd bij commerciële en leidinggevende functies gelegen. Verwachtingen van klanten en medewerkers overtreffen vond (en vind) ik een sport. Veranderingen omzetten in groei was (en is nog steeds) mijn focus. Na 12 jaar ondernemend in het grootbedrijf actief geweest te zijn, heb ik definitief de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Als managing partner heb ik 10 jaar mede vormgegeven aan de groei van een trainingsinstituut in persoonlijke ontwikkeling. Sinds 1-1-11 sta ik als founder aan de bakermat van iDDD Company. Als mastertrainer in persoonlijk leiderschap en senior management-begeleider werk ik vooral met groeiers en bloeiers aan hun persoonlijk- en zakelijk succes. Samen met het iDDD-team breng ik vol bezieling onze droomambitie in de wereld: een beweging opgang brengen van mensen die hun droomambitie dóen!

Geboren op 29 september 1968 en opgegroeid als oudste zoon in een liefdevol gezin met sterke waarden als eerlijkheid, duidelijkheid en rechtvaardigheid. Uitspraken als ‘voor je familie en vrienden sta je altijd klaar, hard werken, de handen uit de mouwen, ga studeren jongen want dan heb je je toegangskaartje tot de arbeidsmarkt en alles kan, als je maar volhoudt’ zijn uitspraken waar ik mee ben opgegroeid. Ze hebben mij mede gemaakt wie ik nu ben. En daar ben ik trots op.

Op mijn persoonlijke website www.marcjanhollenberg.nl vind je meer over hoe ik naar de wereld kijk, hoe ik deze ervaar en hoe ik graag zou willen dat de wereld er uit zou zien. Ook licht ik toe hoe de filosofie van iDoDareDream© en SystemicSensing© een belangrijke rol spelen. Je ziet foto’s van een aantal reizen die ik met mijn gezin over de hele wereld heb gemaakt.

Ik ontmoet je graag voor een persoonlijke kennismaking en ben benieuwd naar je persoonlijke en zakelijke droomambities!

Email: marcjan@idodaredream.nl
Telefoon: 06 – 51 52 91 92

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen