Mirjam de Boer

Begeleider persoonlijk leiderschap

Verbinder, enthousiast, ondernemend, passievol begeleider in persoonlijk leiderschap en mindfulness trainer. Plukt de dag met een pure lach en leeft en werkt met de overtuiging: ‘it’s not WHAT you offer, it’s WHO you are’. Elke mens is namelijk uniek, laat jezelf en ook de mens achter de organisatie zien! Wie ben jij? Van mij mag de wereld veel transparanter, liefdevoller en persoonlijker worden. Daar ga ik voor.

Droomambitie: In verbinding een puur energiek en liefdevol leven beleven!

Focus: Ik maak verbindingen voor en met organisaties, hun mensen en hun omgeving. Met als basis de verbinding met jezelf.

Visie: Als jij jezelf kent, kun je pas écht gaan voor het échte en oprechte contact met je directe omgeving en klanten. Vanuit dat vertrekpunt ondersteun ik mensen en organisaties in hun persoonlijke- en zakelijke groei. Vanuit mijn liefde en passie voor yoga, verzorg ik tevens de mindfulness oefeningen in de iDDD-trainingen. Als begeleider zorg ik ook voor extra verbinding, in de groep en met je eigen binnenwereld. Door gebruik te maken van het principe ‘vertragen’, werken we samen aan het in balans en in verbinding brengen van het hoofd en hart. Door in het hier en nu te komen, geef ik je ervaring mee hoe het is om meer te leren vertrouwen op je eigen gevoelswereld. Wat vertelt je lichaam jou? Hoe voel jij je écht..? En hoe kan ook jij in ontspannen daadkracht komen, werken en leven?

Wij zijn namelijk zo gewend geraakt in de snelle veranderende Westerse wereld om te leven vanuit ons hoofd en ratio, oftewel te leven vanuit ons ‘hoofdkwartier’. En dus zijn we veelal vergeten hoe het is om ook te luisteren en te vertrouwen op onze ‘inner voice’, je Innerlijke Kracht. Dit is juist heel belangrijk om de juiste keuzes te maken in jouw leven. Het herkennen van signalen van wat jouw lichaam en hart jou vertellen is cruciaal. Hier is niks zweverigs aan, sterker nog, dit is je basis. Voor mij was het een echte eye-opener toen ik ineens besefte dat ik mijn lichaam alleen maar gebruikte als transportmiddel van mijn hoofd. En alle signalen en boodschappen dus gewoon niet oppikte. Door er weer voor open te gaan staan, kwam ik meer in balans en leerde ik nog meer de ‘echte Mirjam’ kennen. Wat inspireert en motiveert mij nu echt en wat is belangrijk voor mij in mijn leven? In mijn visie zou iedereen zichzelf dit moeten gunnen!

Ik neem je dan ook graag mee in die mooie wereld… Jouw wereld. En hopelijk mag ik je in een van deze trainingen ontmoeten en tevens supporten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Door ook hier mijn ervaringen te delen met jou, o.a. hoe voor mij het principe is gaan werken dat persoonlijke ontwikkeling en groei altijd leidt tot business ontwikkeling en groei. Of hoe het is om te leven en werken vanuit ontspannen daadkracht. Zowel privé als zakelijk. Hopelijk tot snel!

Email: mirjam@iddd.nl

Telefoon: 06 – 27 18 91 81

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen