Vervolgtraining Leiderschap – Entrepreneurs of Life©

Verdiepende leiderschapstraining - 2x 12 dagen in 2 jaar - met intakegesprek - Castricum aan zee - 7.500 excl. btw. per jaar - max. 14 deelnemers

Wat beloven wij?

Een exclusieve, intensieve en diepgaande training voor ondernemende, moderne en nieuwsgierige mensen die de iDDD Lifetime Leadership Master hebben gevolgd. Een hechte groep ondernemende mensen met lef, visie en behoefte aan persoonlijke-, business- en maatschappelijke groei. Een groep die uitgroeit tot een unieke, hechte en zeer waardevolle peergroup.

 

In het kort

‘droomambitie- en filosofiegedreven ondernemen’, ‘investeren in persoonlijke ontwikkeling met businessontwikkeling’, ‘mindshift’, ‘diepgaand en praktisch’, ‘vernieuwend en baanbrekend’, ‘co-creatie met waardevolle peergroup’, ‘leren hoe’, ‘leren met, door en aan elkaar’, ’samen vooruithelpen’, ‘realisatie van je persoonlijke- en businessdroomambitie’, ‘duurzaam en waarden gedreven bijdragen’, ‘een leven lang bouwen aan jezelf, aan je onderneming én aan je omgeving’, ‘tijd voor jezelf’, ‘tijd voor je onderneming’, ‘evenwichtige balans in werk en privé’, ‘voortbouwend op de Lifetime Leadership Master’ en ‘leven en ondernemen met ontspannen daadkracht’.

Wat kan je ermee?
 • Meer uit jezelf halen (wie ben ik nog meer?)
 • Meer uit je onderneming halen (wie is mijn bedrijf en waar gaan we heen?)
 • Meer omzet en winst (zowel in euro’s als in maatschappelijke winst)
 • Meer levensplezier (plezier ontmoet plezier!)
 • Meer interessante mensen en contacten in je netwerk toevoegen (je weet
  nooit waar en bij wie je via een ander gaat komen…)
 • Meer waardevolle ideeën tot uitvoer brengen (iDo’s, iDo’s, iDo’s!)
 • Meer concreet maatschappelijk een verschil maken terwijl je zelf veel
  leert van het vernieuwende denken van jonge groeiers en bloeiers.
 • Meer maatschappelijk bijdragen (jonge groeiers en bloeiers begeleiden)
 • Meer feedback en feedforward van mensen die jou écht vooruit willen
  helpen.
 • Meer ontspannen daadkracht (wie wil dat nou niet?!)
 • En misschien nog wel veel, en veel meer dan hierboven is beschreven…
MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • Voor wie

  De Entrepreneurs of Life© training is voor de nieuwsgierige, moderne ondernemende mens, die persoonlijke ontwikkeling als basis ziet voor businessontwikkeling, gelooft in permanente educatie en die een écht verschil wil maken in deze wereld. Uiteraard vanuit ontspannen daadkracht. Je hebt deelgenomen aan de Lifetime Leadership Master. In een intakegesprek bepalen we samen of dit unieke en besloten vervolgtraject bij jou past en jij bij de groep. Het is dan ook niet zomaar een vervolgtraject, maar eentje die jou samen met maximaal 15 anderen, intensief begeleidt in de ontwikkeling van én jouw business én jou als mens.

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • Achtergrondinformatie

  We beloven een intensief en diepgaand 2-jarig programma waarin de deelnemers elkaar 12 dagen per jaar ontmoeten. De eigen vraagstukken (persoonlijk en zakelijk) van de deelnemers zijn de leidraad voor het programma. Alles wat is aangereikt in de Lifetime Leadership Master komt in toegepaste vorm voorbij en wordt aangevuld met onze jarenlange praktijkervaring in begeleiden van ondernemers, directieteams en bedrijven.

   

  De basis bestaat uit o.a. de leidende principes ‘bereidheid is alles!’ en ‘het kan!’, verbonden aan een gezamenlijke droomambitie als club ondernemende groeiers en bloeiers. Centraal staat hoe je je onderneming en jezelf kunt besturen vanuit de BusinessNavigator©, de LeadershipNavigator© en de LifeNavigator©.

   

  Het is een groep die zich kenmerkt door de behoefte zowel verdere stappen te willen zetten in hun leven in combinatie met bouwen aan hun business. De groep bestaat uit echte ‘groeiers en bloeiers’ die ook van betekenis willen zijn in de maatschappij.

   

  Een belangrijk uitgangspunt is dat alle deelnemers iets waardevols hebben te melden voor de andere deelnemers. Naast gezamenlijke oefeningen en opdrachten, is er in het programma bewust ruimte opgenomen voor het verzorgen van specifieke onderdelen door de deelnemers zelf. Uiteraard over onderwerpen die bij hen passen, vanuit hun ervaring en kennis. Dit is een onderdeel van het leerproces. Uiteraard krijg je ook waardevolle feedback en feedforward over je bijdrage. Onbetaalbaar waardevol, omdat het eerlijk is en versterkend voor jou. Er is ook ruimte voor interessante gastsprekers. Zo zal een keur aan inzichten en zienswijzen je inspireren en prikkelen, en je helpen in het vormgeven van jouw droomambitie en doelstellingen.

   

  Daarnaast creëren we met elkaar een maatschappelijke bijdrage door het begeleiden van jonge groeiers en bloeiers. We supporten gezamenlijk de iDDD Foundation (bijvoorbeeld financieel en met het opdoen van praktijkervaring, door slimme fondsenwervingsprojecten met jongeren die als start-up worden begeleid). Maar ook vooral met onze kennis, ervaring en netwerken. Dat geeft ons zicht op hun vernieuwend denken, en zij krijgen kansen om te groeien en te leren van onze ervaring. Ondertussen bouwen we gezamenlijk aan onze eigen droomambitie en die van de jongeren.

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • Programma

  In grove lijnen is de opzet als volgt:

  • Gedurende 24 maanden ontmoet de groep elkaar 12 dagen per jaar. Verdeeld over 7 blokken (1-daagse met avond en 2-daagse trainingsdagen met avond).
  • Elke dag wordt al onze jarenlange opgebouwde kennis en ervaring over hoe je je onderneming en jezelf kunt besturen vanuit de BusinessNavigator©, de LeadershipNavigator© en de LifeNavigator© gedeeld.
  • De praktische ‘hoe-doe-ik-dat-dan?’-vraag is leidend.
  • De kern van de Entrepreneurs of Life© training is: elkaar vooruithelpen als ondernemer en als mens.
  • De eigen vraagstukken (persoonlijk en zakelijk) van de deelnemers zijn de leidraad voor het programma, samen met de toepassing van alles wat aangereikt is in de Lifetime Leadership Master, aangevuld met al onze jarenlange praktijkervaring in begeleiden van ondernemers, directieteams en bedrijven.
  • Elke eerste dag kent een inhoudelijk (nieuw) relevant onderwerp. De avonden zijn gereserveerd voor inspirerende gastsprekers en presentaties van de deelnemers.
  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • werkwijze en methodieken

  Waar gaan wij aan werken en wat kun je verwachten?

  Inhoudelijk leer je hoe:

  • Je als ondernemer congruent vanuit de Business Navigator© en LeadershipNavigator© beslissingen neemt en keuzes maakt;
  • Je de mensen in je onderneming en je samenwerkingspartners meekrijgt in de realisatie van jouw persoonlijke- en zakelijke droomambitie;
  • Je jouw communicatie nog effectiever maakt, doordat je successtructuren in communicatie bewust wordt en leert;
  • Je complexe persoonlijke- en businessvraagstukken oplost vanuit de structuren van SystemicSensing© (je leert nog dieper en praktijkgericht ‘systemisch waar te nemen’);
  • Je meer en betere business kunt doen door de keuze van het juiste klantbelevingsbusinessconcept en de voor jouw bedrijf juiste klanten;
  • Je tot een gedragen droomambitie, visie, basisfilosofie, principes en strategie komt in je onderneming;
  • Je samenwerking kunt versterken zonder te verstikken of uit je eigen kracht te gaan;
  • Je kunt switchen tussen verschillende stijlen van leiderschap;
  • Je verantwoord kunt ‘stretchen’ met de mensen in je onderneming, waardoor je verantwoord ‘in transformatie gaat’;
  • Je op een inspirerende manier die past bij jouw eigen persoonlijkheid kunt presenteren met een krachtig werkende structuur: de PresentationNavigator© ;
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling de bron is van de ontwikkeling van de mensen in jouw bedrijf, en daarmee van de toekomst van jouw bedrijf.
  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • locatie

  Alle Entrepreneurs of Life© trainingen worden gegeven in de iDDD Company trainingslocatie aan zee: Strandpaviljoen Zeezicht, aan het einde van de Zeeweg, op het strand van Castricum aan Zee, Noord-Holland.

  Een plek met fijne ambiance, heerlijke keuken en fijne bediening.

  ONTDEK ZEEZICHT

  De trainingen in September vinden plaats op een unieke locatie in Spanje / Andalusia.

 • TRAININGSDATA

  Groep 2020/2021
  Trainingsdata 2021 
  Trainingsblok in Solano / Andalusia:
  11, 12, 13 en 14 juni 2021
  6 en 7 september
  Afsluitend blok op een bijzondere plek:
  1, 2 en 3 december

  Groep 2021/2022
  Trainingsdata 2021 (voor de eerste 6 blokken)
  30  juni en 1 juli 2021
  14 en 15 september 2021
  24 en 25 november 2021
  1 en 2 februari 2022
  20 en 21 april 2022
  15 en 16 juni 2022
  (einde van het eerste jaar – de eerste 6 blokken)

  MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN
 • Prijs

  Tijd: 12 dagen per jaar gezamenlijk in Castricum aan Zee.

   

  Moeite en inspanning: jij bepaalt hoeveel moeite en inspanning je bereid bent te doen en in welke vorm. De deelnemers van de Entrepreneurs of Life© training zullen gezamenlijk hier een Manifest over opstellen, waarin passende richtlijnen hierover worden overeengekomen. Veel vrijheid, maar ook gezamenlijkheid in verbondenheid.

   

  Financiën: totaal per jaar €7.500,-, omgerekend €625,- per maand (excl. 21% BTW) o.b.v. 24 maanden deelname. Uiteraard inclusief verblijf (zaal, lunches, diners, onbeperkt koffie/thee/fris) in Zeezicht, Castricum aan Zee op alle trainingsdagen, benodigde trainings- materialen en professionele begeleiding. Exclusief vliegticket naar Malaga. De betaling is vooraf per jaar, met een betalingstermijn van 14 dagen.

   

  Intakegesprek: Om zeker te weten of de investering in verhouding tot je verwachte opbrengst staat, wordt er met iedere deelnemer een intakegesprek gevoerd. Daarin is alle ruimte om samen te onderzoeken of deelname een goede keuze is. Dit geldt voor jou als deelnemer, maar ook voor ons. Op deze manier weet je ook zeker dat je in een hoog- gemotiveerde groep komt. We vragen je dan ook om goed na te denken hoe dit vervolgtraject kan bijdragen aan jouw ontwikkeling en business. Stel in dat gesprek je vragen, ook de kritische!

   

  Alle eerste avonden van het blok hebben een avondprogramma (inclusief diner) tot circa 21.30 uur. De avonden zullen vooral gebruikt worden voor de gastsprekers en presentatie-opdrachten. Dit behoort ook uitdrukkelijk tot het ontwikkelingstraject.

  PERSOONLIJK GESPREK? MAAK EEN AFSPRAAK! OVERTUIGD? MELD JE AAN

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen