iDDD foundation

Waar iDDD Foundation voor gaat

iDDD Foundation gaat voor ‘droomambities dóen’! Vanuit een krachtige filosofie begeleiden wij ondernemende jongeren bij het laten ontvouwen van hun eigen talenten, kwaliteiten, vermogens en droomambitie.

 

Wij richten ons vooral op jongeren tussen de 16 en 21 jaar die er écht voor willen gaan. Wij noemen die ‘bloeiers en groeiers’.  Die wat van hun leven willen maken, maar nog niet precies weten hoe dat te doen. Jongeren die gemotiveerd zijn en zichzélf willen ontwikkelen. Jongeren die op een positieve manier aan hun leven bouwen.

 

Ook ondernemende mensen in bedrijven die hun ervaring, kennis, middelen en relatienetwerk met ons willen inzetten om jonge mensen te ondersteunen bij het dóen van hun droomambitie zijn belangrijk voor de iDDD Foundation.

Zij geloven, net als wij, in de wisselwerking tussen jonge creatieve mensen en meer ervaren ondernemende mensen. Die combinatie levert héle mooie dingen op voor iedereen én onze maatschappij. Wij laten sámen jonge mensen groeien met de iDDD filosofie. Een krachtig houvast in het nemen van beslissingen in hun jonge leven.

 

Met een op jongeren afgestemde aanpak gaan wij voor verbinden van mensen en talenten om duurzame resultaten te laten ontstaan. Jongeren met volwassenen. Individuen met bedrijven. Daar geloven wij in. Daar staan wij voor. Wil je daar ook aan bijdragen? Neem gerust contact met ons op. Samen maken we het verschil.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!