iDDD foundation

Waar iDDD Foundation voor gaat

iDDD Foundation gaat voor ‘droomambities dóen’! Vanuit een krachtige filosofie begeleiden wij ondernemende jongeren bij het laten ontvouwen van hun eigen talenten, kwaliteiten, vermogens en droomambitie.

 

Wij richten ons vooral op jongeren tussen de 16 en 21 jaar die er écht voor willen gaan. Wij noemen die ‘bloeiers en groeiers’.  Die wat van hun leven willen maken, maar nog niet precies weten hoe dat te doen. Jongeren die gemotiveerd zijn en zichzélf willen ontwikkelen. Jongeren die op een positieve manier aan hun leven bouwen.

 

Ook ondernemende mensen in bedrijven die hun ervaring, kennis, middelen en relatienetwerk met ons willen inzetten om jonge mensen te ondersteunen bij het dóen van hun droomambitie zijn belangrijk voor de iDDD Foundation.

Zij geloven, net als wij, in de wisselwerking tussen jonge creatieve mensen en meer ervaren ondernemende mensen. Die combinatie levert héle mooie dingen op voor iedereen én onze maatschappij. Wij laten sámen jonge mensen groeien met de iDDD filosofie. Een krachtig houvast in het nemen van beslissingen in hun jonge leven.

 

Met een op jongeren afgestemde aanpak gaan wij voor verbinden van mensen en talenten om duurzame resultaten te laten ontstaan. Jongeren met volwassenen. Individuen met bedrijven. Daar geloven wij in. Daar staan wij voor. Wil je daar ook aan bijdragen? Neem gerust contact met ons op. Samen maken we het verschil.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

 

Onze principes

Wij werken vanuit de volgende principes:

  • Veilig & vertrouwd: om maximaal rendement te kunnen behalen tijdens onze activiteiten wordt veel aandacht gegeven aan een gevoel van veiligheid en vertrouwen bij de deelnemers. Dit betekent bijv. dat trainers veel levenservaring bezitten en persoonlijke thema’s hebben doorleefd.
  • Praktisch & toegepast: alles wat in trainingen, programma’s en coaching wordt gedaan is erop gericht het voor deelnemers in hun dagelijks leven direct toepasbaar te maken. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de levenservaring van de trainers én deelnemers.
  • Helder & concreet: achter alles wat we doen zit een heldere en concrete reden. Onze communicatie is transparant en direct. Soms ook confronterend, maar vanuit veiligheid en met als doel deelnemers te helpen vooruit te komen.
  • Kwaliteit en duurzame impact: in onze programma’s en ambitie staan we voor kwaliteit en gaan we voor duurzame impact. We hebben de ambitie om een diepgaande verandering bij deelnemers teweeg te brengen die tot positief en duurzaam resultaat leidt.
  • Ondernemerschap & eigen verantwoordelijkheid: in alles wat we doen zit ondernemerschap; we ondersteunen jongvolwassen vanuit hun (soms nieuwe) rol van volwassene hun eigen keuzes te maken en leren hen kansen te zien en benutten.
  • Plezier & in beweging: wij geloven dat fysiek in beweging zijn en het hebben van plezier belangrijke voorwaarden zijn voor het bereiken van verandering, doelstellingen en resultaten. In onze programma’s is daarom veel aandacht en ruimte om plezier te maken met de deelnemers en fysiek in beweging te zijn in sport en spel.

 

 

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen