• je bent nu hier :
 • Home >
 • Deep Dive Retreat – Andalusië

Deep Dive Retreat – Andalusië

Unieke verdiepende retreat op de schilderachtige cortijo Fuerza del Amor

Unieke training op schilderachtige locatie in Andalusië

Voor de vierde keer organiseert iDDD Company het Deep Dive Retreat. In het aangename voorjaar en najaar vier dagen ontspannen en verdiepen op onze schilderachtige trainingslocatie: cortijo Fuerza del Amor in Alfarnatejo, Andalusië, Zuid Spanje. Bij de vorige editie is het programma samengesteld rondom het thema ‘IK: Innerlijke Kracht als basis’.

Kenmerkend voor deze dagen is: Innerlijke Kracht. Tijd voor mezelf. Contact met mezelf. Verbinding met anderen. Focus op lichaam en geest. Vertragen. Ontspanning. Verdieping. Inzicht in jezelf. Reflectie. Vitaliteit. Bruikbare mindfulness. Resources. Empowering. Opladen. Gezelligheid. Inspiratie. Vooruitgang. Ontspannen Daadkracht.

JA IK GA MEE NAAR ANDALUSIA EN MELD MIJ AAN

 

In de vertraging en in verbinding met jezelf!

Je gaat jezelf vier dagen volop laten genieten en laten onderdompelen in Andalusische sferen en in de rust en prachtige omgeving van de Axarquia. De ambiance in en op de cortijo, met haar stilte, puurheid en uitzichten zal je tot diepere inzichten brengen in jezelf en daardoor ook bij anderen. De temperaturen zijn zowel in het voorjaar als het najaar heerlijk. Het zullen gedenkwaardige dagen worden, in de échte vertraging en in verbinding met jezelf en met elkaar.

Wil je samen met je partner ontspannen genieten en een extra verdieping in jullie relatie? Klik dan hier voor meer info over de Deep Connection Retreat voor (echt)paren

 

 

Wat kan je verwachten?

In de onderstaande tabjes vind je naast het programma (deze is nog van de eerdere editie, het programma kan nog wat wijzigen) de globale dagindeling, de investering, een aantal oogsten en ervaringen van deelnemers van vorig jaar, alsook een fotoimpressie van onze trainingslocatie; de 160 jaar oude cortijo Fuerza del Amor. Een plek waar een bijzonder en persoonlijk verhaal aan vast zit en alles te maken heeft met droomambities dóen en de kracht van liefde. In het kort staat het dus voor iDoDareDream!

 

Wacht niet te lang met beslissen…

Het programma voor 2022, staat gepland in het najaar op: 24-10 (aankomstdag) t/m 27-10 (vertrekdag), het programma hebben we hieronder globaal voor je omschreven. Zoals vermeld kan dit nog wat wijzigen. Je vindt daar ook informatie over de kosten en logistiek. Er is al best veel animo en helaas beperkte slaapplaats, dus wacht niet te lang met beslissen. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Mocht je interesse hebben, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Ook i.v.m. het boeken van de vliegtickets.

 

Heb je nog vragen, laat het ons weten!
We helpen je graag.

Grote zonnige groet,
Marc-Jan & Mirjam

MEER WETEN OF EEN VRAAG? NEEM CONTACT MET ONS OP

 

 • Voor wie

  Deze unieke verdiepingstraining is speciaal samengesteld voor zowel oud-deelnemers van de Lifetime Leadership Master alsook voor mensen die een sterke motivatie hebben om een extra verdiepingsslag te willen meemaken op een schilderachtige locatie in Spanje. Het verdiepingsthema is: ‘IK’, in de meest brede betekenis van het woord.

 • Programma

  Dag 1 Even landen… en verbinden

  De aankomstdag staat in het teken staan van verbinding maken en kennismaken met de andere deelnemers. En we zullen een heerlijke bbq nuttigen op de cortijo.

  Dag 2: diepe bewustwording wie je bent, met focus op lichaam en geest

  07.30 – 08.30: wandeling in de Axarquia heuvels
  08.30 – 09.30: omkleden en ontbijten met zijn allen
  09.30 – 13.00: start ochtendprogramma
  Wie ben ik?
  Nog meer dan ik dacht?
  13.00 – 14.30: lunch & ontspanningsverrassing
  14.30 – 18.00: Middagprogramma
  Start met toepasbare mindfulness met Mirjam & Margje en vervolg op ochtendprogramma. 
  18.00 – 19.00: eigen tijd, ontspannen aan het zwembad in de zon
  19.00 – 20.00: vertrek voor diner op een speciale locatie

  Dag 3 Versterken van je Innerlijke Kracht

  07.30 – 08.30: Mindfull ontwaken bij zonsopkomst
  08.30 – 09.30: omkleden & samen ontbijten
  09.30 – 13.00: start ochtendprogramma
  Opstellingen rondom Innerlijke Kracht
  13.00 – 14.30: heerlijke lunch van locatiekok Leon & ontspanningsverrassing
  14.30 – 18.00: Start middagprogramma
  met oa toepasbare mindfulness met Mirjam & Margje waarna we het ochtendprogramma vervolgen, met eventueel ruimte voor persoonlijke hulpvragen.
  18.00: uurtje zwemmen/ zonnen/chillen/ omkleden
  19.30 – …   Speciaal diner en een bonte avond! Met een bijzonder afsluitend ritueel.

  Dag 4 Oogsten en afsluiting
  Ochtend: samen ontbijten, afronding en Oogst van de Deep Dive met afsluitende lunch en we brengen jou dan rond 17.00 terug naar Aeropuerto Malaga.

 • Kosten en condities

  TOTALE KOSTEN P.P. € 1.795,- (incl. 21% BTW)

  Deze kosten zijn inclusief:

  • geheel verzorgde aankomstdag met avondprogramma
  • geheel verzorgde vertrekdag tot aan het vliegveld
  • de trainingsdagen met 3 trainers zijn inclusief avondprogramma
  • alle verblijfkosten (overnachtingen, bedlinnen, handdoeken, badlakens, wifi, uitgebreid ontbijt, lunches, diners, drankjes, fruit)
  • vervoer en hosting

  De prijs is per persoon, gebaseerd op het delen van een gezellige slaapkamer met een andere deelnemer. Er zijn 4 badkamers en 4 toiletten in het huis beschikbaar.

  De vliegticket is niet in de prijs inbegrepen. Deze dien je zelf te boeken. Wij zullen tips geven over de vluchten, in verband met het vervoer naar de cortijo en terug naar het vliegveld.
   

  Uit de volgende vluchten kun je kiezen:
   

  Heenreis 24-10:

  • Vanaf Amsterdam om 07.50 uur met EasyJet of om 08.00 uur met Vueling. Je mag ook een eerdere vlucht nemen om 06.45 uur met Transavia maar dan moet je even een uurtje wachten op aeropuerto want wij pikken iedereen op om 11.00 uur.
  • Vanaf Endhoven om 07.45 met Transavia
  • Vanaf Rotterdam om 07.50 uur met EasyJet of om 08.00 uur met Vueling of om 07.55 uur met Transavia.

   
  Terugvlucht op 27-10:

  • Vanaf Amsterdam om 20.05 uur met Transavia.
  • Vanaf Eindhoven om 18.50 uur met Transavia
  • Vanaf Rotterdam om 20.05 uur met Transavia.

   

  Overige condities

  De retreat kan succesvol doorgang hebben met minimaal 6 deelnemers. Dit is uiterlijk 6 weken voor de startdatum bekend. Het maximum aantal deelnemers is 12.

  Je inschrijving wordt definitief na betaling van het eerste deel van de factuur (25% van de totale kosten, zijnde €450,- inclusief 21%). Hiermee ben je verzekerd van een plek in de retreat. Uiteraard word je aanbetaling teruggestort als de retreat onverhoopt geen doorgang kan hebben.

 • Impressie locatie

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Ervaringen & oogsten vorig jaar

  Deelnemers van de eerdere Deep Dive retreats, zeiden het volgende:

  ‘Soms kom je thuis door je haven te verlaten’
  “Open diep gedoken, samen met jullie de top bereiken. Een avontuur gestart in mezelf samen met de mooiste mensen. Samengebracht door jullie verbondenheid en liefde. Geen pen die mijn hart kan omschrijven, maar mijn hart weet nu wel de weg”

  “Wat fijn om in jullie binnenplaats van de liefde te verbinden met mijn eigen liefde in mij. Deze kracht gaat mij verder brengen en laat mij nog meer betekenen voor mijn omgeving en de wereld”

  “WOW… wat een dagen! Ik heb er geen woorden voor. We hebben samen zoveel woorden, tranen, gevoelens, en glimlachen gedeeld. Mijn hart zit vol met verbindingen en liefde voor alle deelnemers. Ik ga met een BIG smile terug naar Nederland met mijn hart open. Wat heb ik veel om voor te leven!”

  “En dan wordt een groep mensen opeens bij elkaar geplaatst, ieder met een eigen pas om te bewandelen, ieder die het zelf mocht beleven. Waar deze mensen voor hebben gezorgd is dat er bij iedereen energie en verbinding is ontstaan.  Alle emoties zijn ruimschoots aan bod geweest voor mij persoonlijk hebben de afgelopen dagen veel gebracht. Ik stond open toen ik kwam en daardoor heb ik met iedereen de verbinding kunnen maken. Met een hele brede glimlach en een bak vol mooie herinneringen ga ik weer naar huis.”

  “Ongelofelijk veel dank voor de prachtige reis naar mijn hart en mijn moedershart dat ik heb mogen maken”

  “WOW..! Wat heb ik genoten van de rust, de inzichten en de prachtige gesprekken met de andere deelnemers”

   

  “Wat een mooi mens ben ik eigenlijk…”

   

  “Stilte. Rust. Verdieping. Tranen. Beweging. Lachen. Rust. Stilte.”

   

  “Mooie mensen. Stuk voor stuk. Dank jullie voor de energie en liefde.”

   

  “Wat een fijn weekend was het! Dank dat jullie mij hebben geholpen bij míjn Deep Dive.”

   

  “Met een luisterend hart verbinden met mensen. Ik leef nu vol liefde. Ik ben nog verwonderd.”

   

  “Ik heb mijzelf ont-moet. Bevrijd, onbevangen, puur. Alles mag en kan.”

   

  “Terwijl ik in de ochtendzon naar mijn werk fiets, geniet ik meer van de kleine dingen. De golf rolt uit. Op het werk ineens prachtige gesprekken. Mijn kijk op de wereld is door dit waanzinnige weekend weer een stukje mooier geworden!”

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen