Nancy van Kasteren

iDDD administratie & communicatie

Als ‘stille kracht achter de schermen’ zorg ik ervoor dat alles bij iDDD Company op rolletjes loopt. De administratie en de logistiek verzorg ik graag en met liefde. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen die te maken hebben met administratie en facturatie. Uiteraard weet ook ik hoe de trainingen gaan en zal ik je daar ook bij helpen waar maar kan.

Droomambitie: Genieten van het leven en er uithalen wat er voor mij ligt te wachten.

Focus: mensen ondersteunen zodat zij kunnen schitteren.

Waar ik voor sta: eerlijkheid, secuur, resultaat en betrokken.

Al jong werkte ik mee in de supermarkt van mijn ouders. Daar leerde ik aanpakken en klanten blij maken. Na mijn HEAO ben ik als AA-accountant werkzaam geweest. Daarna bestierde ik 10 jaar alle financiën en interne zaken van een groeiend instituut in persoonlijke ontwikkeling. Sinds de oprichting van iDDD Company werk ik, naast mijn deeltijdfunctie bij iDDD, als controller voor een familiebedrijf in brandstoffen- en oliehandel. In combinatie met twee opgroeiende jongvolwassen zoons leid ik best een behoorlijk vol bestaan. Voldoende tijd maken voor sporten, wandelen, vriendinnen en familie is soms best een klusje. Menig werkende moeder zal dat herkennen denk ik. Ik ben blij dat ik in de gelegenheid ben om te reizen over de wereld met ons gezin. Dat brengt me heel veel levensplezier en soms ook relativering.

Mijn naam zal je regelmatig lezen en wellicht ontmoeten we elkaar als ik in één van de trainingen een keer kom lunchen!

Email: nancy@iddd.nl

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen