• je bent nu hier :
  • Home >
  • Trainingslocatie aan zee

Trainingslocatie aan zee

Wij hechten veel waarde aan onze trainingslocatie. De sfeer draagt zo bij aan het in goede mood komen voor jouw persoonlijke ontwikkelingsreis. Deelnemers ervaren het steeds weer als een mini-vakantie! Dat is het nuttige met het aangename verenigen.

Alle iDDD-trainingen worden daarom gegeven in de iDDD Company trainingslocatie aan zee; Strandpaviljoen Zeezicht, aan het einde van de Zeeweg, op het strand van Castricum aan Zee, Noord-Holland.

 

Een plek met fijne ambiance, heerlijke keuken en fijne bediening.

 

Een plek met uitzicht over strand en zee: uitzicht geeft inzicht!

ONTDEK ZEEZICHT HIER

fullsizerender

  • Foto impressie van de trainingslocatie - Uitzicht geeft inzicht!

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen