• je bent nu hier :
 • Home >
 • Deep Connection Retreat – Andalusië

Deep Connection Retreat – Andalusië

Unieke retreat op schilderachtige locatie in Andalusië

Voor de derde keer organiseert iDDD Company een unieke retreat in het prachtige Andalusië, Spanje. Dit jaar een speciale extra editie specifiek voor (echt)paren: Deep Connection Retreat. In het aangename najaar vier dagen met elkaar en 5 andere (echt)paren ontspannen en verdiepen op een prachtige finca in Solano, Andalusië, Zuid Spanje.

 

Kenmerkend voor deze dagen is: Sámen verbonden zijn. Tijd voor jezelf en elkaar. Intens. Samen vertragen. Diepe verbinding met jezelf en elkaar. Intimiteit en seksualiteit. Focus op lichaam en geest. Ontspanning. Reflectie. Inzicht in jezelf en je partner. Herkenning bij anderen. Bruikbare mindfulness. Resources. Opladen. Gezelligheid. Plezier. Inspiratie. Vooruitgang. En natuurlijk Ontspannen Daadkracht!

 

Marc-Jan en Mirjam nemen jullie mee in verschillende belangrijke aspecten in relaties. Veel kwalitatieve vertragingstijd met elkaar. Mooie opdrachten en oefeningen gericht op het verdiepen van jullie verbinding. Onderzoekend. Ontdekkend. Bevestigend. Misschien soms ook wat confronterend. Uiteraard richten wij ons altijd op het versterken van jullie zelf en jullie relatie, want dat is natuurlijk waar deze intense en intieme dagen voor bedoeld zijn: een versterkte, diepere connectie met elkaar om samen jullie relatie te beleven zoals het voor jullie klopt.

 

In het kader van verwachtingen vinden wij het belangrijk om te zeggen dat deze retreat geen vervanging is voor relatietherapie. Mochten jullie twijfelen of deze retreat is wat jullie nodig hebben, neem dan met ons contact op. We onderzoeken graag of deze retreat gaat brengen wat voor jullie belangrijk is.

JA IK GA MEE NAAR ANDALUSIA EN MELD MIJ AAN

 

    

In de vertraging en in diepe verbinding met elkaar!
Jullie gaan elkaar vier dagen volop laten genieten en laten onderdompelen in Andalusische sferen in de prachtige omgeving van de Axarquia. De ambiance in en op Finca Maran, met haar stilte, puurheid en uitzichten, zal jullie ruimte en tijd geven om tot diepere inzichten in jezelf en elkaar te komen. De temperaturen zijn in het najaar vaak ook nog heerlijk. Het zullen gedenkwaardige dagen worden, in de échte vertraging en in verbinding met jezelf en met elkaar.

 

Wat kan je verwachten?

In de onderstaande tabjes vind je naast het programma de globale dagindeling, de investering, een aantal oogsten en ervaringen van deelnemers van vorig jaar, alsook een foto-impressie van onze locatie; Mirjam’s droomplek onder de Spaanse zon: Finca Maran. Een plek waar een bijzonder en persoonlijk verhaal aan vast zit en alles te maken heeft met droomambities dóen. In het kort staat het dus voor iDoDareDream!

 

Wacht niet te lang met beslissen…
De eerste retreat voor 2021, staat gepland op 1-4 t/m 4-4 (deze is al vol). Een tweede retreat voor 2021 staat gepland op 17 t/m 20 september, hier is nog plek op dit moment en het programma hebben we hieronder globaal voor je omschreven. Zoals vermeld kan dit nog wat wijzigen. Je vindt daar ook informatie over de kosten en logistiek. Er is al best veel animo en helaas beperkte slaapplaats, dus wacht niet te lang met beslissen. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Mocht je interesse hebben, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Ook i.v.m. het boeken van de vliegtickets.

 

Heb je nog vragen, laat het ons weten! We helpen je graag.

 

Grote zonnige groet,
Marc-Jan & Mirjam

 • Voor wie

  De unieke verdiepingsretreat Deep Connection Retreat voor (echt)paren is speciaal samengesteld voor oud-deelnemers van de Lifetime Leadership Master met hun partners. De motivatie om deel te nemen is vooral de behoefte om jullie relatie vier dagen de tijd te gunnen om vanuit verschillende invalshoeken verder te verdiepen. Jullie hebben beiden behoefte aan samen verbonden zijn. Tijd voor jezelf en elkaar te hebben in een veilige en ontspannende ambiance. Uiteraard onder de vertrouwde en deskundige begeleiding van Marc-Jan en Mirjam.

 • Programma

  Wij bieden jullie een uniek programma aan rondom belangrijke thema’s in relaties. Wij hebben vanuit onze eigen ervaring daar ideeën over. Ondanks dat, vinden wij het belangrijk om deze thema’s zoveel mogelijk af te stemmen op de behoeften die leven bij jullie als deelnemers. We gaan daarom met alle (echt)paren in gesprek om te luisteren naar wat jullie graag aandacht zouden willen geven.
  De komende tijd zijn we nog bezig met het samenstellen van een vloeiend afgestemd en verdiepend programma. We hebben al een aantal hele mooie oefeningen en opdrachten gemaakt en verzameld, waarin al onze ervaring zijn verwerkt. De combinatie van diepgang, bruikbaarheid en effect stuurt ons bij de samenstelling van dit unieke programma. Gewoon zoals jullie dat al van ons gewend zijn!
  We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen jullie informeren zodra het programma definitief is.
  Jullie worden vier dagen verzorgd door gastheer Rasmin Gootjes, mede-eigenaar van finca Maran en ex-partner van Mirjam. Jolien Stein, partner van Rasmin, verzorgt voor iedereen heerlijke ontspanningsmassages. Locatiekok Don Ron zal ons weer heerlijke verse maaltijden voorschotelen. Het is vooraf fijn om te weten of er nog intoleranties met betrekking tot eten en drinken zijn waar we rekening mee kunnen houden.

   

  Globale dagindeling

  Dag 1: Even landen…
  Ochtend: Aankomst in de ochtend in Malaga, waar wij jullie ophalen om naar finca Maran in Solano te gaan. Rest van de dag en avond is er een inleidend programma (volgt nog).

  Dag 2 en 3: Deep Connection programma
  Intensief programma in de ochtend, middag en avond; ook is er voldoende tijd voor jezelf zonder programma (volgt nog).

  Dag 4: Oogsten
  Ochtend: samen ontbijten, afronding en Oogst van deze Deep Connection Retreat en afhankelijk van je terugvlucht, na de lunch terug naar Aeropuerto Malaga.

 • Kosten

  Totale kosten p.p. € 1.199,- (incl. 21% btw) Exclusief: De kosten voor vliegtickets. Deze kosten zijn mede afhankelijk vanaf waar je vliegt. De deelnemers boeken zelf hun vliegtickets. Wij zullen tips geven over de vluchten, in verband met het ophalen van alle deelnemers! Vluchtprijzen variëren sterk in prijs (tussen €200,- tot €250 euro retourticket). Meestal geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de vlucht.

   

  Inclusief:
  Verzorgde aankomstdag en vertrekdag, 3 trainingsdagen met 2 trainers,
  alle verblijfkosten (bedlinnen, badlakens, wifi, lunch, diners, drankjes, fruit),
  autohuur en hosting.

   

  De prijs is per persoon, gebaseerd op het delen van een eenvoudige en gezellige slaapkamer met je partner. Er zijn 2 badkamers en 2 toiletten in de finca beschikbaar.

 • Ervaringen en oogsten uit vorige retreats

  Deze Deep Connection Retreat is de eerste retreat specifiek voor (echt)paren. In de twee eerdere Deep Dive Retreats zeiden deelnemers:

   

  “WOW..! Wat heb ik genoten van de rust, de inzichten en de prachtige gesprekken met de andere deelnemers”

   

  “Wat een mooi mens ben ik eigenlijk…”
  “Stilte. Rust. Verdieping. Tranen. Beweging. Lachen. Rust. Stilte.”
  “Mooie mensen. Stuk voor stuk. Dank jullie voor de energie en liefde.”

   

  “Wat een fijn weekend was het! Dank dat jullie mij hebben geholpen bij míjn Deep Dive.”

   

  “Met een luisterend hart verbinden met mensen. Ik leef nu vol liefde. Ik ben nog verwonderd.”

  “Ik heb mijzelf ont-moet. Bevrijd, onbevangen, puur. Alles mag en kan.”

   

  “Terwijl ik in de ochtendzon naar mijn werk fiets, geniet ik meer van de kleine dingen. De golf rolt uit. Op het werk ineens prachtige gesprekken. Mijn kijk op de wereld is door dit waanzinnige weekend weer een stukje mooier geworden!”

 • Impressie locatie

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen