• je bent nu hier :
 • Home >
 • Deep Connection Retreat – Andalusië

Deep Connection Retreat – Andalusië

Unieke retreat op schilderachtige locatie in Andalusië

Voor de zevende keer organiseert iDDD Company een unieke retreat in het prachtige Andalusië, Spanje. In 2024 zal voor de vierde keer een speciale extra editie georganiseerd worden, specifiek voor (echt)paren: Deep Connection Retreat. In het aangename voor- en najaar vier dagen met elkaar en 5 andere (echt)paren ontspannen en verdiepen op onze prachtige trainingslocatie: de cortijo Fuerza del Amor in Alfarnatejo Andalusië – Zuid Spanje.

 

Kenmerkend voor deze dagen is: Sámen verbonden zijn. Tijd voor jezelf en elkaar. Intens. Samen vertragen. Diepe verbinding met jezelf en elkaar. Intimiteit en seksualiteit. Focus op lichaam en geest. Ontspanning. Reflectie. Inzicht in jezelf en je partner. Herkenning bij anderen. Bruikbare mindfulness. Resources. Opladen. Gezelligheid. Plezier. Inspiratie. Vooruitgang. En natuurlijk Ontspannen Daadkracht!

 

Marc-Jan en Mirjam nemen jullie mee in verschillende belangrijke aspecten in relaties. Veel kwalitatieve vertragingstijd met elkaar. Mooie opdrachten en oefeningen gericht op het verdiepen van jullie verbinding. Onderzoekend. Ontdekkend. Bevestigend. Misschien soms ook wat confronterend. Uiteraard richten wij ons altijd op het versterken van jullie zelf en jullie relatie, want dat is natuurlijk waar deze intense en intieme dagen voor bedoeld zijn: een versterkte, diepere connectie met elkaar om samen jullie relatie te beleven zoals het voor jullie klopt.

 

In het kader van verwachtingen vinden wij het belangrijk om te zeggen dat deze retreat geen vervanging is voor relatietherapie. Mochten jullie twijfelen of deze retreat is wat jullie nodig hebben, neem dan met ons contact op. We onderzoeken graag of deze retreat gaat brengen wat voor jullie belangrijk is.

JA IK GA MEE NAAR ANDALUSIA EN MELD MIJ AAN

 

In de vertraging en in diepe verbinding met elkaar!
Jullie gaan elkaar vier dagen (en een avond) volop laten genieten en laten onderdompelen in Andalusische sferen in de prachtige omgeving van de Axarquia. De ambiance in en op de 160 jaar oude cortijo, met haar stilte, puurheid en uitzichten, zal jullie ruimte en tijd geven om tot diepere inzichten in jezelf en elkaar te komen. De temperaturen zijn in het najaar vaak ook nog heerlijk. Het zullen gedenkwaardige dagen worden, in de échte vertraging en in verbinding met jezelf en met elkaar.

 

Wat kan je verwachten?

In de onderstaande tabjes vind je naast het programma de globale dagindeling, de investering, een aantal oogsten en ervaringen van deelnemers van vorig jaar, alsook een foto-impressie van onze locatie; een authentieke cortijo, met een adembenemend uitzicht, die wij de naam hebben gegeven: Fuerza del Amor – De kracht van liefde! Een toepasselijkere naam voor deze deep connection retreat locatie is er niet …  Het is een plek waar een bijzonder en persoonlijk verhaal aan vast zit en alles te maken heeft met droomambities dóen en de kracht van liefde. In het kort staat het dus voor iDoDareDream!

 

Wacht niet te lang met beslissen…
De eerstvolgende Deep Connection retreat in 2024 staat gepland in het najaar: aankomst in de avond op 12 september, vertrek in de ochtend op 16 september. We hebben hieronder globaal het programma voor je omschreven. Zoals vermeld kan dit nog wat wijzigen. Je vindt daar ook informatie over de kosten en logistiek. Er is al best veel animo voor de retreats in 2024 en helaas beperkte slaapplaats, dus wacht niet te lang met beslissen. Wie het eerst komt, het eerst maalt! Mocht je interesse hebben, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Ook i.v.m. het boeken van de vliegtickets.

 

Heb je nog vragen, laat het ons weten! We helpen je graag.

Grote zonnige groet, Marc-Jan & Mirjam

 

 • Voor wie

  De unieke verdiepingsretreat Deep Connection Retreat voor (echt)paren is speciaal samengesteld voor oud-deelnemers van de Lifetime Leadership Master met hun partners. De motivatie om deel te nemen is vooral de behoefte om jullie relatie vier dagen de tijd te gunnen om vanuit verschillende invalshoeken verder te verdiepen. Jullie hebben beiden behoefte aan samen verbonden zijn. Tijd voor jezelf en elkaar te hebben in een veilige en ontspannende ambiance. Uiteraard onder de vertrouwde en deskundige begeleiding van Marc-Jan en Mirjam.

 • Programma

  Wij bieden jullie een uniek programma aan rondom belangrijke thema’s in relaties. Wij hebben vanuit onze eigen ervaring daar ideeën over. Ondanks dat, vinden wij het belangrijk om deze thema’s zoveel mogelijk af te stemmen op de behoeften die leven bij jullie als deelnemers. We gaan daarom met alle (echt)paren in gesprek om te luisteren naar wat jullie graag aandacht zouden willen geven.
  De komende tijd zijn we nog bezig met het samenstellen van een vloeiend afgestemd en verdiepend programma. We hebben al een aantal hele mooie oefeningen en opdrachten gemaakt en verzameld, waarin al onze ervaring zijn verwerkt. De combinatie van diepgang, bruikbaarheid en effect stuurt ons bij de samenstelling van dit unieke programma. Gewoon zoals jullie dat al van ons gewend zijn!
  We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen jullie informeren zodra het programma definitief is.
  Jullie worden vier dagen verzorgd door gastheer Rasmin Gootjes (ex-partner van Mirjam) en gastvrouw Jolien Stein, partner van Rasmin. Jolien verzorgt voor iedereen ook nog heerlijke ontspanningsmassages. Locatiekoks Don Ron en Leon zullen ons heerlijke verse maaltijden voorschotelen. Het is vooraf fijn om te weten of er nog intoleranties met betrekking tot eten en drinken zijn waar we rekening mee kunnen houden.

   

  Globale dagindeling

  Dag 1: Even landen…

  Jullie komen op avond aan en we zullen deze dag en eerste avond, onder het genot van een heerlijk diner op een speciale locatie, in het teken laten staan van landen en verbinden met elkaar.

  Dag 2: Verdere verbinding, inleiding programma en kennismaking groep

  Ochtend: Na een ontspannen start van de dag zullen we gaan ontbijten met zijn allen en maken we diepere verbinding met elkaar.

  Rest van de dag en avond is er een inleidend programma.

  Dag 3: Deep Connection programma
  Intensief programma in de ochtend, middag en avond; ook is er voldoende tijd voor jezelf zonder programma. Er wordt door 3 verschillende locatiekoks gekookt en ook zullen we nog een diner aan het strand nuttigen.

  Dag 4: Deep Connection programma
  Ontspannen start in de ochtend, na een overheerlijke lunch verzorgd door de locatiekok, is er een vervolg op het programma van de dag ervoor in de middag; ook is er in de middag nog tijd voor jezelf. En deze laatste avond op de cortijo zal een heel speciaal feestelijk tintje hebben.

  Dag 5: Deep Connection programma
  Ochtend: samen ontbijten, afronding en Oogst van deze Deep Connection Retreat en afhankelijk van je terugvlucht, na de lunch terug naar Aeropuerto Malaga.

 • Kosten

  Totale kosten p.p. € 1.875,- (excl. 21% btw) Exclusief: De kosten voor vliegtickets. Deze kosten zijn mede afhankelijk vanaf waar je vliegt. De deelnemers boeken zelf hun vliegtickets. Wij zullen tips geven over de vluchten, in verband met het ophalen van alle deelnemers! Vluchtprijzen variëren sterk in prijs (tussen €200,- tot €250 euro retourticket). Meestal geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de vlucht.

   

  Inclusief:
  Verzorgde aankomstdag en vertrekdag, 4 trainingsdagen met 2 trainers,
  alle verblijfkosten (bedlinnen, badlakens, wifi, lunch, diners, drankjes, fruit),
  autohuur en hosting.

   

  De prijs is per persoon, gebaseerd op het delen van een gezellige slaapkamer met je partner. Er zijn 4 badkamers en 4 toiletten in de cortijo beschikbaar.

 • Ervaringen en oogsten uit vorige retreats

  Lees hier enkele ervaringen en oogsten van de eerste Deep Connection Retreat:
  “Voor de eerste keer met mijn lieve partner een Deep Connection Retreat op deze unieke plek was onvergetelijk. Indrukwekkend hoe jullie samen een natuurlijke, relaxte sfeer kunnen creëren waarin iedereen, ieder koppel en jullie in contact komen met de diepere lagen in onze binnenwereld, onze harten en onze zielen. Duizendmaal dank! La Fuerza del Amor!!”

  “Wat een fantastische plek hebben jullie hier. En wat een heerlijke tijd hebben we hier gehad, met een mooie groep mensen en met mijn mooie vrouw. Wat een stappen hebben we gezet om ons leven nog meer te nemen. Dank daarvoor en ik wens jullie en jullie gasten die jullie mogen bezoeken, prachtige ervaringen toe. 

  “Wat een heerlijk, intens, warm en fijn lang weekend hebben jullie gearrangeerd. Jullie gave om met verschillende koppels op deze intieme wijze te werken is ongekend. Niet alleen hebben wij onze connectie weer gevonden, maar ook met overige koppels zijn wij op een diepe laag in verbinding geraakt”

  “Deze plek is voor mijn gevoel de ultieme uiting van ‘Alles komt bij elkaar’! ”

  “Diep in Spanje een diepe connectie. Wat een prachtige plek hebben jullie gecreëerd en wat hebben wij er veel geleerd. Dank voor jullie begeleiding.liefde, kracht, en toewijding.”

  “Talento Holandès en un espacio Andaluz. La combinación perfecta para haceina crecer y florecer! ”

 • Impressie locatie