• je bent nu hier :
  • Home >
  • Bestel hier het boek De LifeNavigator©

Bestel hier het boek De LifeNavigator©

ideal-logo ssl-logo

Met iDeal kan je bij ons vertrouwd, veilig en gemakkelijk online afrekenen. Ook beschikt de website van iDDD Company over een SSL certificaat waarmee je gegevens over een veilige verbinding worden verstuurd.

“De LifeNavigator© is voor mij het grootste cadeau geweest. Het geeft mij zoveel innerlijke rust.” – Severina Swinkels-Kaay, moeder en manager

“Het boek is een aanrader voor iedereen die de bereidheid heeft om zichzelf blijvend verder te ontwikkelen. Het is helder geschreven, met veel praktische en aansprekende voorbeelden.” – Ir. Peter Spaans, director bij multinational

“Marc-Jan onderstreept in zijn boek het belang van het ontwikkelen van vertrouwen in jezelf, jouw eigen ‘kunnen’ en het leven zo te leven! Hij beschrijft in prachtige woorden hoe wij kunnen ‘groeien’ in dit proces, hoe zelfbewustzijn en zelfreflectie ons de antwoorden geven die wij zoeken… Als wij weten hoe wij kiezen, dan wordt keuzes maken eenvoudiger en helder.” – Drs. Annelies Vervoort, sportarts en arts-docent.

 

torrenfotografie_vormgeving_iddd_delifenavigator-mockup-bestelpag-groot600px

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen