Feest & Vurig Vieren | iDDD 10 jaar!

iDDD bestaat 10 jaar, dat gaan we in 2021 Vurig Vieren!

Het begon allemaal op 20-12-2010: de geboorte van iDoDareDream en iDDD Company. Die datum is al bijzonderūüėȬ†De jaren die volgden waren net zo bijzonder. Vele ups en ook enkele downs.¬†Altijd onze droomambitie voor ogen en handelend vanuit onze filosofie¬†hebben we ons bestaansrecht bewezen. Dit gaan wij dan ook Vurig Vieren in 2021¬†met 10 unieke VIER-momenten! Houd ons via de social media in de gaten.

Wat vooral overheerst is dat we enorm dankbaar terugkijken op de afgelopen 10 jaar.
Wij bedanken alle 1000-en deelnemers van de Lifetime Leadership Masters, de Entrepreneurs of Life en de LifeNavigator-trainingen. We zijn supertrots op het grote vertrouwen van onze vele zakelijke opdrachtgevers!
En we genieten van onze fijne samenwerkingspartners waar we met veel verbinding en liefde¬†mee samenwerken¬†om nog meer ontspannen daadkracht in de wereld te activeren ‚̧ԳŹ

Trots en dankbaar.
Op naar de volgende 10 jaar samen met jullie, in ontspannen daadkracht!

Feestelijke groet, namens het hele iDDD-team,
Marc-Jan, Mirjam en Klaasūüéąūüéąūüéą

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen