Leren van het dierenrijk

 

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Zoals nu bijvoorbeeld met de verlengde lockdown. Laat je je koppie hangen, of zorg je ervoor dat je jezelf in een versterkende stemming houdt of terugbrengt? Wat je ongelooflijk zal helpen is goed in contact zijn met je resources/hulpbronnen/dat wat jou positief versterkt.

Twee jaar geleden maakte Marc-Jan op een bijzondere plek in Afrika deze vlog met daarin de vergelijking met het dierenrijk in Namibië. Over precies weten wat je wilt, vertragen, geduld, kubieke centimeters kans pakken, je opties kennen, resources, focussen en opnieuw er voor gaan. Laat je inspireren door de natuur, net als wij! En zorg goed voor jezelf en anderen om je heen.

Blijf gezond. In je lijf én in je koppie!

Grote Groet,
Marc-Jan

 

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen