Workshop ‘Krachtig ondernemen begint bij jezelf’ – Ardent Academy

Op donderdag 2 maart aanstaande organiseert de Ardent Academy in samenwerking met iDDD Company de workshop ‘Krachtig ondernemen begint bij jezelf!’.

Marc-Jan zal in deze workshop jou kennis laten maken met de iDDD filosofie en met onze overtuiging dat iedereen latent al in zich heeft wat nodig is om zijn of haar ambitie te realiseren. Alles is realiseerbaar met behulp van je eigen kracht en in samenwerking met anderen. In deze Ardent Academy gaan wij je meenemen in een interactieve setting op zoek naar praktische antwoorden op de volgende vragen:

1. Waar ga jij voor in 2017?

2. Hoe breng je balans in het geheel van bedrijf, relatie/gezin, jij zelf, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling?

3. In welk groter perspectief zet jij de doelen voor 2017 eigenlijk?

4. En waarom wil je deze doelen bereiken? Wat is de achterliggende motivatie en filosofie?

Grote hoeveelheid praktijk voorbeelden

Alle onderdelen van de workshop worden gelardeerd met een grote hoeveelheid voorbeelden uit de praktijk. Alle deelnemers ontvangen een reader met concrete voorbeelden, technieken, theorie etc. De reader kan worden gebruikt als naslagwerk.

Wat leer je tijdens de workshop?

Je leert tijdens deze workshop onder andere het volgende:

  • Zicht krijgen op hoe je jouw lange termijn toekomst aantrekkelijker kunt maken: creëer jouw droomleven (ja het kan écht!). Scherpe focus creëren en behouden op jouw korte termijn toekomst: getting things done!
  • Je business en werk steeds weer een beetje beter en succesvoller maken: groeien in jouw tempo.
  • Een voorbeeld zijn voor groeiers en bloeiers: gewoon door jezelf te zijn in vol ornaat.
  • Wat kun je morgen al anders doen?
  • Wat moet je anders doen, maar heeft iets meer tijd nodig? Wat ga je volgende week of volgende maand oppakken?
  • Wat zou je eigenlijk anders moeten doen, maar vraagt meer tijd? Wat ga je volgend jaar oppakken?

Meld je aan!

Meld je aan voor deze workshop. Stuur een e-mail naar Chrétienne Nielen onder vermelding van ‘Sterk van start in 2017!’. Na de inschrijving ontvangt je van ons een bevestiging. Wil je meer weten over deze workshop en over de Ardent Academy, check dan de volgende link: http://www.ardent.nl/Ardent-Academy/Workshops/Krachtig-ondernemen-begint-bij-jezelf

De workshop begint om 14.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel.

Neem gerust een gast mee!

Je hebt vast een relatie, klant of een goede zakenpartner waar deze workshop ook interessant voor is. Meld jezelf en jouw relatie aan voor de workshop.

Datum, tijdstip en locatie

De workshop ‘Sterk van start in 2017!’ wordt gehouden op donderdag 2 maart aanstaande. Wij organiseren de workshop op ‘De Drijfveer‘ gelegen aan de Sturmeyweg 15 te Almere. Inloop start om 14.00 uur, het inhoudelijke programma start om 14.30 uur.

‘De Drijfveer’ is ontworpen door twee bevlogen jonge ontwerpers: Koen Kaljee en Noëlle Dorenbos. Het gebouw is gebouwd met lokale bouwmaterialen, zoals acaciahout, hennep en wol. ‘De Drijfveer’ is een initiatief van de Urban Greeners. De Urban Greeners hebben een vrijbrief om binnen de Floriade Almere 2022een eigen visie op de toekomst vorm te geven.
Het is een online en offline verzamel- en werkplaats voor duurzame initiatieven, start-ups en innovatieve ondernemingen.

Voor de prijs hoef je het echt niet te laten!

Je kunt bij de Ardent Academy deze workshop volgen voor € 95,00 exclusief BTW, inclusief koffie, thee, fris, broodjes en uiteraard een borrel.

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief