Waarom een training volgen of een coach inschakelen?

Je moet het zelf doen, maar niet alleen

Iedere ondernemer heeft de ervaring dat je je ook ontwikkelt zonder ondersteuning en hulpmiddelen. De weg van ‘trial and error’. Gewoon beginnen met doen, en zien waar het schip strandt. Telkens leer je wat wel en niet voor je werkt. En dat kan een pijnlijke, lange, zoekende weg zijn.

Schrijfster Jeannette van Stijn maakt de vergelijking met het maken van een reis, dat kan ook op veel verschillende manieren. Als je van Nederland naar Spanje wilt, kun je zuidwaarts gaan lopen en dan kom je er misschien wel een keer. Als je maar lang genoeg de tijd hebt. Of je komt er niet. Met een goede plattegrond van de route wordt de kans dat je Spanje vindt al een stuk groter. Dan loop je misschien een keer verkeerd, maar dan heb je in ieder geval de plattegrond om op terug te vallen en je weg te hervinden. Als je nu ook nog een efficiëntere manier van reizen vindt, kom je er waarschijnlijk nóg sneller. En dat is precies wat iDoDareDream Company ondernemers biedt.

De trainers en begeleiders van iDoDareDream Company hebben ruim 15 jaar ervaring met het vooruithelpen van MKB-ondernemers. De basis hierin is de iDDD Business Navigator®: een praktisch toepasbare ‘lens’, waarin de krachtige principes van succesvolle ondernemers gebundeld zijn. Met deze unieke en uiterst effectieve ‘lens’ ben je in staat om je bedrijf direct succesvoller te besturen in de richting van jouw bestemming.

Wil je eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Scherjon via 06-54724209 of mail naar peter@idodaredream.nl

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen