Vrij leven door droomambities te doen

Bloeiers en groeiers gezocht!

Wij bouwen dagelijks aan onze droomambitie ‘vrij leven door droomambities te dóen’. Ons iDDD Team heeft de afgelopen maanden intensief en met veel passie gewerkt aan het helder en concreet maken van waar iDoDareDream© voor staat en gaat. Onze concepten, producten en diensten zijn uitvoerig getest en getoetst aan de weerbarstigheid van de praktijk. Ze staan als een huis! Ondertussen blijven we innoveren. Wij willen steeds een beetje beter. Via deze website, onze social media op de platforms Facebook en Linkedin en de vele persoonlijke contacten, maken we graag met jou en je onderneming kennis.

Mensen zijn voor ons het belangrijkste. Jonge mensen en ondernemende mensen in organisaties zijn onze focus. De bloeiers en de groeiers noemen wij ze. Mensen die hun droomambitie écht willen waarmaken. Met ons en met anderen. Deze website geeft je inzicht in hoe wij vanuit de ‘lens’ van de iDoDareDream© filosofie kijken naar onszelf en anderen. Ook ontdek je hoe wij onze specialismen ondernemingsontwikkeling en leiderschapsontwikkeling vormgeven. Wij merken zelf elke dag hoe ongelooflijk veel plezier en levensenergie het ons geeft door te bouwen aan onze droomambitie, terwijl we sámen met andere mensen aan hún droomambitie en leiderschap bouwen.

We nodigen je van harte uit om door de website te struinen en regelmatig terug te komen om je te laten inspireren jóuw droomambitie waar te maken. Misschien kunnen we je ondersteunen. Heb je feedback? Laat het ons weten! Als je de link wilt delen met anderen in jouw netwerk, voel je vrij dat te doen. Reik uit en laat je verrassen waar nieuwe ontmoetingen je kunnen brengen. Om een van onze leermeesters John Overdurf te citeren: You never know how far a change can go…

Welkom bij iDoDareDream©

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief