UPDATE | Een week na de Corona-maatregelen

Marc-Jan vertelt over de verschillende stappen die wij in de eerste week na de Corana-maatregelen hebben gezet voor iDDD Company en ontspannendaadkracht.nl. De basis is gelegd voor meer online-activiteiten, naast de offline trainingen en begeleidingen. De komende weken zullen we stap voor stap de nieuwe ideeën wereldkundig maken.

We vragen je ook hoe we JOU het beste kunnen ondersteunen in deze bijzondere tijd. Mail ons je wensen via info@iddd.nl.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van deze interessante ontwikkelingen? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal.

We wensen je alle goeds en gezondheid namens het hele iDDD-team.

 

Share

Recties

  • Marko | http://Organisatie

    Goed bezig hoor, ik denk positief blijven met z’n allen het beste medicijn is in deze tijd. Hoe moeilijk ook. Ps drie keer tijdens jullie opname hoor je de specht. Gr marko en werkte allemaal

Reactie plaatsen :

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen