Under construction: boek ‘De Business Navigator’

Een ander boek over ondernemen en leiderschap

Deze zomer was de inspiratie er ineens. Ik ben begonnen! Na vele tientallen keren de vraag te hebben gekregen wanneer ik toch eindelijk mijn ervaringen ga opschrijven in een boek. Vanuit alle rust. In de zon. Met een wijds uitzicht over zee, begon het boek tot leven te komen in mij. Recht uit mijn hart en ziel. Een persoonlijk boek over vernieuwend ondernemen en leiderschap gezien door de lens van de iDoDareDream-filosofie. Een krachtige ondernemende manier van denken en handelen, die helpt om de mindshift te maken richting de Nieuwe Toekomst.

Dit boek vertelt je het verhaal van Jeremy, een ondernemende man, die een bijzondere droom heeft over een vernieuwende vorm van ondernemerschap: business navigeren. De droom raakt hem diep. Tot in zijn ziel. Er ontvouwt zich stap voor stap een krachtig raamwerk wat inzicht geeft in de samenhang van 9 cruciale scherpstelpunten in zijn onderneming: de Business Navigator®. Doordat deze Business Navigator® wordt gedragen door een ondernemende filosofie, is de reikwijdte véél groter dan die van zomaar een nieuw ondernemingsmodel. Jeremy leert in korte tijd hoe hij kan business navigeren in zijn onderneming om de mindshift naar de Nieuwe Toekomst te maken.

Je wordt als lezer meegenomen in de verwarring, de diepe inzichten, de emoties en de successen van Jeremy tijdens zijn leerproces. Het verhaal zet je aan het denken en daagt ook jou subtiel uit om het bedrijf waar je werkt en de manier waarop jij je daar in beweegt opnieuw onder de loep te nemen. Diepgaand en soms zelfs radicaal. Een ontmoeting met de ondernemingsspirit in je onderneming. Een ontmoeting met de leider en de ondernemer in jou. Dit kan wel eens leiden tot een compleet andere kijk op ondernemerschap dan wat je tot nu toe gewend was.

Benieuwd hoe het boek zich gaat ontwikkelen? Ik houd je in deze blog op de hoogte van de vorderingen.

iDoDareDream!

Marc-Jan

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen