Sterk van start begint bij jezelf – Masterclass Rabobank IJmond

Een nieuw jaar staat voor de deur!
Hoe ga jij 2017 tot een succesvol jaar maken met jouw bedrijf?
Rabobank IJmond organiseert in samenwerking met Gemeente BeverwijkOV IJmond cluster Jongikwordzzper.nl  vier gratis inspirerende masterclasses speciaal voor jonge ondernemers en oriënterende starters.

Op maandag 23 januari zal Marc-Jan Hollenberg vanuit iDDD Company de eerste masterclass verzorgen met als thema: ‘Sterk van start begint bij jezelf’. De masterclass start 23 januari om 19.30 uur in het Rabobank IJmond Stadion.

In deze masterclass leer jij om jezelf op een effectieve manier te coachen en om steeds de juiste beslissingen te nemen. Het gaat over wat jou als ondernemer en mens motiveert door nadrukkelijk stil te staan bij jouw droom-ambitie. Aan het einde van de workshop krijg je het boek De LifeNavigator© van Marc-Jan Hollenberg t.w.v. € 29,50 gratis mee naar huis.

Aanmelden is verplicht en vol is vol….
Je kunt je aanmelden via deze link: http://rabo.nl/ijmond/sterkvanstart

De andere inspirerende masterclasses vinden plaats op 30 januari, 6 en 13 februari 2017.

Bekijk de video en ontdek wat de vier Sterk van start masterclasses jou te bieden hebben!

 of lees hieronder meer over de masterclasses:

Sterk van start begint bij jezelf! (Marc-Jan Hollenberg)

Maandag 23 januari, start 19.30 uur in het Rabobank IJmond Stadion.

In deze masterclass leer je om jezelf op een effectieve manier te coachen en om steeds de juiste beslissingen te nemen. Deze masterclass gaat over wat jou als ondernemer en mens motiveert door nadrukkelijk stil te staan bij jouw droom-ambitie. Aan het einde van de workshop krijg je het boek De LifeNavigator© van Marc-Jan Hollenberg t.w.v. € 29,50 gratis mee naar huis.

Door gezonde financiën een succesvol bedrijf (Femke Hogema)

Maandag 30 januari, start 19.30 uur in het Kennemer Theater.

‘Als ondernemer kun je alleen een succesvol bedrijf neerzetten wanneer je zelf grip op cijfers hebt.’ Dat is de stellige overtuiging van Femke Hogema, trainer, auteur en spreker. In de workshop van Femke krijg je super handige en direct toepasbare tips waarmee je meer winst maakt en zelf grip op cijfers krijgt. Aan het einde van de workshop krijg je haar boek ‘Financiën voor zzp’ers en andere zelfstandig ondernemers’ t.w.v. € 24,95 gratis mee naar huis.

Hoe kun jij bouwen aan een online merk zonder budget? (Martijn Pennekamp)

Maandag 6 februari, start 19.30 uur in het Rabobank IJmond Stadion.

Martijn Pennekamp wist zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl binnen 4 jaar te laten groeien naar 850.000 bezoekers per jaar en dat zonder noemenswaardig budget. Wil jij ook leren hoe jij met een minimaal marketingbudget een maximaal resultaat kunt behalen? Dan mag je zijn tips niet missen!

Sales psychologie (Arjaen Smits)

Maandag 13 februari, start 19.30 uur in het Kennemer Theater.

Je wilt je bedrijf laten groeien. Daarvoor moet je nieuwe klanten vinden én meer voor je bestaande klanten doen. Je moet acquireren! In de masterclass Sales Psychologie ontdek je hoe partijen redeneren bij een commercieel contact. Na de masterclass ben je veel beter in staat om een sterk acquisitie gesprek op te bouwen dat leidt tot succes. Voor jou en je klant!

Meld je gratis aan!

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. De masterclasses starten om 19.30 en duren tot ongeveer 21.30 uur. Aansluitend is er een netwerkborrel. De masterclasses zijn gratis te volgen maar aanmelden is, i.v.m. een beperkt aantal plekken, wel verplicht. Meld je eenvoudig aan via onderstaand formulier.

Aanmelden Sterk van start-masterclasses

Vier masterclasses op twee locaties

De masterclasses van 23 januari en 6 februari vinden plaats op de volgende locatie:
Rabobank IJmond Stadion
Minister van Houtenlaan 123
1981 EK Velsen-Zuid

De masterclasses van 30 januari en 13 februari vinden plaats op de volgende locatie:
Kennemer Theater
Kerkplein 1
1941 HD Beverwijk

Vragen? Mail naar communicatie.ijmond@rabobank.nl of bel (023) 513 36 00.

Beverwijk en Velsen Zuid, 1-12-2016

 

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen