LLM deelnemer Igor Gootjes – over kernwaarden IGOFIT

Kernwaarden Waartoe doe jij de dingen die jij doet? Ken jij jouw eigen waarden? Jouw kernwaarden die als kompas fungeren om de juiste keuzes te maken?

LLM deelnemer Igor Gootjes – over kernwaarden IGOFIT
LLM deelnemer Igor Gootjes – over kernwaarden IGOFIT

Ervaringsverhaal Igor – deelnemer Lifetime Leadership Master

Igor Gootjes is ondernemer en eigenaar van Personal Training & Leefstijl Studio, IGOFIT en is enthousiaste deelnemer van onze Lifetime Leadership Master training. Hij is een prachtig voorbeeld van iemand die heel goed zijn persoonlijke ontwikkeling weet te vertalen naar zijn eigen business. In de training ontdekte hij zijn eigen kernwaarden en hoe hij dit kon doorvertellen naar zijn eigen bedrijf. Hij vroeg zich af of zijn klanten ditzelfde voelen en terugzien. Hoe zij IgoFit beleven. Hieronder een mooi bericht van één van zijn klanten over hoe zij deze mooie kwetsbare vraag ervaart:

Bericht Jolanda Wicherson:

“Aangenaam verrast vanochtend! In de hal van mijn sportschool van Igor Gootjes staat een bord met allemaal post it’s. Igor vraagt de leden om kernwaarden op te schrijven die herkend worden bij Igofit. Hoe gaaf is dat! Mijn hart maakt een sprongetje als ik zie dat mensen zich bewust zijn van hun eigen waarden. Je kernwaarden fungeren als een kompas en geven inzicht in wat je minimaal nodig hebt om gelukkig te worden.”

Woorden van Igor:

“Waartoe doe ik de dingen die ik doe. In mijn persoonlijk ontwikkelingstraject bij Marc-Jan Hollenberg van iDDD, krijg ik steeds meer grip op mezelf en inzicht in de dingen die ik doe. Dat gaat niet altijd goed maar wel altijd met de goede intentie. Het in kaart brengen van mijn persoonlijke waarden, geeft mij mijn stuur richting op “mijn reis” met mensen. Bij IGOFIT kom ik steeds meer mensen tegen die hun stuur hebben gevonden en anderen daarbij helpen inzicht te geven”

 

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief