Ken je het verhaal over de kubieke centimeter KANS?

Een wereld vol kansen!

Wij leven in een wereld boordevol kansen. Geregeld vliegt er eentje voorbij. Meestal in de vorm van een kubieke centimeter KANS, om precies te zijn. Sommige mensen zijn zo druk en ingespannen bezig dat ze het niet in de gaten hebben. Dan vliegt die kubieke centimeter KANS voorbij. Ongezien, onopgemerkt… Het spreekt voor zich dat het leven van deze mensen blijft zoals het is.

Sommige andere mensen zijn alerter en kijken op. Zij zien de KANS aankomen en denken bij zichzelf, “Hee, daar gaat een kubieke centimeter KANS…” En zij kijken en kijken en kijken…Ondertussen zweeft die kubieke centimeter KANS verder tot het uit het zicht is verdwenen… Het spreekt voor zich dat ook het leven van deze mensen blijft zoals het is.

En dan zijn er mensen die de kubieke centimeter KANS zien aankomen. Voordat iemand anders ook maar iets kan doen weten zij van binnen wat ze hebben te doen:

Pats, hebbes…Zij grijpen die KANS!

Wat maakt deze mensen toch anders dan die anderen…? Wij hebben het ontdekt. Wil jij het ook ontdekken?

In de iDoDareDream Lifetime Leadership Course krijg je antwoorden. Ook op vragen die je nog niet hebt gesteld…

Welkom bij iDoDareDream!

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen