Inspiratie #2 – Vrij van Vooringenomenheid en Vooroordeel

Voorwaarden voor Veranderen – deel 2

Alles is aan verandering onderhevig. Ook jijzelf. En de letter ‘V’ speelt een heel belangrijke rol in veranderingen. Op een wel heel speciale plek in Berlijn nam ik deze vlog op. De letter V, die van Vrede, was hier erg toepasselijk en meteen een mooi bruggetje naar tweede V waar ik jullie in deze vlog in mee wil nemen, namelijk die van: Vrij van Vooringenomenheid en Vooroordeel.

Vrij van Vooringenomenheid en Vooroordeel

‘Vrij van Vooringenomenheid’ oftewel ‘Vrij van Vooroordeel is een zeer bepalende factor in hoe je iets ervaart of waarneemt. Jouw ‘Vooringenomenheid’, dus je overtuigingen, kleurt je waarneming namelijk gigantisch. Dus een ‘schoon scherm’ zorgt voor zuiverder ‘Voelen’ en je zult merken dat je een ander soort contact gaat krijgen met mensen.

Veel Vragen en Voelen

Het vrij zijn van vooroordeel levert nog twee belangrijk V’s op die je in gaat zetten in de interactie met mensen, namelijk Veel Vragen. En je zult merken dat je echt gaat voelen / sensen wat de ander écht communiceert. Deze derde ‘V’ van Voelen zal ik toelichten in mijn derde inspiratievlog!

Laat je inspireren door deze vlog, wat de bewustwording doet of jij vrij van vooringenomenheid of vrij van vooroordeel bent. En welke veranderingen er plaats zullen vinden in het waarnemen en contact hebben met andere mensen om je heen.

Veel plezier!

Grote Groet,
Marc-Jan

 

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen