Inspiratie #15 Versnellen

De letter ‘V’ speelt een heel belangrijke rol in veranderingen. Op steeds een andere plek neem ik vlogs op, om de Voorwaarden voor Veranderen met jou te delen. De laatste ‘V’ waar ik je in deze blog en vlog wil meenemen is die van de ‘Versnellen’. De laatste stap om tot een duurzame verandering te komen en te blijven, van onbewust bekwaam naar onbewust bekwaam!

Wat is jouw droom en wie ben jij?

Misschien wel de twee belangrijkste vragen van je leven: wat is eigenlijk jouw droom en wie ben jij? Droom jij ook van ontdekken wie jij nu écht bent? Een vraag waar je je hele leven en elke dag mee bezig zou mogen zijn. Want wat is er nu mooier om te ontdekken wie jij écht bent, het potentieel in jou te ontdekken, jouw dromen in jou te verkennen en waar te maken. Te werken aan groeien, ontwikkeling, verandering en verbetering.

De laatste Voorwaarde voor Veranderen: Versnellen

Je zult merken dat je in een versnelling komt wanneer de verandering succesvol is ingezet. En deze versnelling is misschien wel het middel om voor jezelf te komen tot wie jij werkelijk bent. Je raakt steeds meer onbewust bekwaam rondom jezelf, of het nu een vaardigheid is, of leven naar je waarden of leven volgens je droomambitie. Mensen die in lijn leven met wie zij werkelijk zijn, hebben een gelukkig leven. Keer op keer hoor en zie ik dat. Wie wil dat nu niet?

Waarom wachten, begin vandaag!

Begin vandaag nog met de vragen: Wat is jouw droom en wie ben jij? Het zal niet altijd makkelijk zijn. Maar bedenk, het grootste obstakel zit niet buiten jou, maar in jou. Tegelijkertijd, realiseer je dat alle benodigde resources óók in jou aanwezig zijn om hier mee om te kunnen gaan. Van bewustwording naar iDo’s is de sleutel.

Veel plezier, succes, geniet van het leven en van deze mooie ontdekkingsreis, elke dag!

Grote groet,
Marc-Jan

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen