Inspiratie #13 – Voorbeeld

De letter ‘V’ speelt een heel belangrijke rol in veranderingen. Op steeds een andere plek neem ik vlogs op om de Voorwaarden voor Veranderen met jou te delen. De dertiende ‘V’ waar ik je in deze blog en vlog wil meenemen is: Voorbeeld: Dit kun je op verschillende manieren bekijken. Vanuit wie is een voorbeeld voor jou? Maar ook vanuit, welk voorbeeld wil jij zijn voor de ander.

Als je nu kijkt naar de verandering die jij teweeg hebt gebracht, dan word je automatisch een voorbeeld voor een ander. De grote vraag is dan alleen: welk voorbeeld wil je zijn? Ook als ouders is het mooi om eens de vraag te stellen, wat voor voorbeeld wil jij zijn voor je kinderen, wat voor vader, moeder wil je zijn, of wat voor zus, broer, baas, medewerker, vriend, vriendin wil je zijn? Oftewel: wat voor mens wil je zijn?

Bekijk de vlog en stel jezelf deze mooie en boeiende vraag: welk voorbeeld wil ik zijn voor mezelf en voor mijn omgeving?

Veel kijk plezier!

Grote groet,
Marc-Jan

 

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen