Inspiratie #11 – Volharden en Verduren

De letter ‘V’ speelt een heel belangrijke rol in veranderingen. Op steeds een andere plek neem ik vlogs op om de Voorwaarden voor Veranderen met jou te delen. De elfde ‘V’ waar ik je in deze blog en vlog wil meenemen is die van ‘Volharden en Verduren’.

Volharden en Verduren

Deze V, die van Volharden en Verduren zijn belangrijke begrippen nadat je de verandering voor elkaar hebt gebracht en hebt gevierd, dan begint het pas echt. Om te zorgen dat je de verandering ook vasthoudt.

Een mentale kwestie net als in de sport

Het is net als in de sport, voortdurend die prestatie, dat wat je hebt bereikt, volhouden en vasthouden. Dit is een mentale kwestie en niet een fysieke. Uiteindelijk bepaalt je eigen overtuiging of jij het voor elkaar krijgt. Hoe ga jij in verschillende situaties om met volharden, heb jij geduld, kun jij pijn verduren, ben jij in staat om dingen te blijven doen die sommige momenten echt niet leuk zijn, of vervelend zijn, maar wel nodig zijn. Herhaling is hierin belangrijk.

Hoe doe jij dat?

Luister naar de vlog en leer hoe het positief volharden en verduren voor jou kan werken. En ga het onderzoek met jezelf aan! Veel Verduur en Volhard plezier.

Grote groet,
Marc-Jan

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen