Het gaat bijna beginnen!

Blog deelneemster LLM (1)

Waar het precies vandaan komt kan ik niet benoemen. Maar ik heb behoefte aan duidelijkheid. Duidelijkheid over wie ik ben, waar ik naartoe wil en vooral op welke manier. Natuurlijk ken ik mezelf. Ik durf zelfs te zeggen dat ik mezelf best goed ken. Maar ik ben tegelijkertijd ook blind voor mijn eigen patronen. En heb er soms last van, dat ze me belemmeren in mijn voortgang. Ik heb namelijk een erg sterke drive om vooruit te gaan. Ook daarnaar ben ik nieuwsgierig; naar waar dit vandaan komt. Want het zit het me ook wel eens in de weg. Soms snap ik die patronen van mezelf niet en dat maakt me dan onrustig.

Ik wil graag nog vaker zélf aan het roer staan, meer ontspannen en met een duidelijkere koers. Ik wil een goed, enthousiast en inspirerend mens zijn en vooral een inspirerend voorbeeld en lieve mama voor mijn kinderen.

Daar staat nogal wat. Wie ben ik dan op dit moment, volgens mezelf. Vrouw, 40 jaar jong, al 22 jaar samen met dezelfde man, samenwonend, moeder van twee prachtige stoere meiden en werkzaam als marketing manager en zelfstandig professional. Vanuit mijn DNA dat duurzaam wil verbinden. Gaan voor de lange termijn en de diepte in. Relevant en interessant zijn. Impact hebben en raken: van betekenis zijn!

Daarnaast eigenlijk altijd bezig in doen en denken met mijn passie: marketing. Razend interessant vind ik het, hoe je ervoor kunt zorgen dat wat je te bieden hebt, terecht komt bij degene die er behoefte aan heeft. Zonder dwang of irritatie. Met toegevoegde waarde en liefst op een manier zodat je er allebei beter van wordt.

Ook heb ik andere rollen en ben ik dochter en zus van, vriendin, collega, blogger, columnist, spreker, familielid, kennis, buurvrouw etc. Heel veel verschillende rollen, waarin ik in meer of mindere mate iets wil en moet. En dat willen en moeten mag nog beter in balans komen wat mij betreft. Ik wil nog meer in charge zijn, minder moeten, meer bereiken.

Hoe durf je te kiezen voor waar je voor staat, wat je wil en wat je verder brengt, met aandacht voor je omgeving? Zonder jezelf maar ook je gezin, familie, vrienden, collega’s en alle andere mensen in je leven tekort te doen? Ik wil graag mijn impact vergroten en verder groeien in waar ik goed in ben. Meer mensen raken en in beweging krijgen.

Om die redenen kijk ik enorm uit naar de iDoDareDream Lifetime Leadership Master. Wat ik er van verwacht? Heel eerlijk gezegd heb ik dat niet heel concreet geformuleerd. Dat klinkt misschien raar, maar ik heb echt alle vertrouwen in Marc-Jan en zijn team. Het voelt goed. Dat vind ik het belangrijkste. Dus ik wil het vooral gewoon laten gebeuren. Ontwikkelen, groeien, leren, genieten van het proces. Bewust ZIJN.

Dank dat je meeleest! Om deze ontwikkeling later te kunnen herbeleven, leg ik voor en tijdens deze vijf keer 2-daagse training mijn gedachten en gevoelens vast op papier. Wie weet inspireert het je. Minimaal leer je mij daardoor beter kennen. En mogelijk zorgt het voor een waardevolle en duurzame verbinding.

Ik heb er zin in!

 

Share

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen