Introductie: De LifeNavigator© Online training!

De LifeNavigator© Online

De LifeNavigator© Online is een online-training die gemaakt is als beeld en geluid bij het boek De LifeNavigator© Een videoreeks waarin Marc-Jan Hollenberg jou stap voor stap meeneemt door het boek. Uiteraard krijg je het boek als je de online-training bestelt. Bekijk alvast de eerste gratis preview video! Binnenkort volgen er nog meer gratis video’s en kan je je inschrijven voor deze unieke online-training. Houd de nieuwsbrief en onze social media in de gaten voor verdere details!

Jouw ontdekkingstocht naar wat zin geeft in jouw leven

Wat kan je verwachten? Marc-Jan ondersteunt je in deze online-training op een persoonlijke manier in jouw ontdekkingstocht naar wat zin geeft in jouw leven. Ook maak je helder waarom jij de dingen doet die je doet. Je krijgt dus duidelijkheid vanuit welke filosofie (= gedachtengang) jij naar de wereld kijkt en daardoor handelt. Door stil te staan bij jouw omgeving (Wie zijn er in jouw leven? Waar leef jij?) ontdek je de invloed die dit heeft op wat je wilt bereiken in je leven. Ook maak je helder welke doelen jij wilt bereiken en wat jij extra focus gaat geven. De hoe-vraag zal zich dan ontvouwen vanuit de inzichten die de vragen ‘waartoe?’, ‘waarom?’, ‘wie?’ en ‘waar en wat?’ jou gaan geven.

Voor wie is De LifeNavigator© Online training?

De Online training is bedoeld voor mensen die meer willen dan alleen het lezen van het boek en voor wie een meerdaagse training niet direct tot de mogelijkheden behoort.

Weet je al zeker dat je de OnlineTraining wilt gaan volgen en wil jij je graag voorinschrijven? Dat kan! Klik op de volgende link en we houden je op de hoogte zodra de training beschikbaar is in het voorjaar 2018:

VOORINSCHRIJVING ONLINE TRAINING LIFENAVIGATOR

 

 

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen