De LifeNavigator© deelnemer Tim aan het woord (video)

Tim, werkt bij de Luchtmobiele Brigade. Uitgezonden geweest naar Afghanistan. Stelde zich al vroeg in zijn leven de vraag ‘waarom ben ik hier?’. Kreeg geen antwoorden en wist niet goed wie hij écht was.

Waarom ben ik hier?

Tim, werkt bij de Luchtmobiele Brigade. Uitgezonden geweest naar Afghanistan. Stelde zich al vroeg in zijn leven de vraag ‘waarom ben ik hier?’. Kreeg geen antwoorden en wist niet goed wie hij écht was.

Bewustwording over wat hem stuurde in zijn denken en voelen

Tijdens deze persoonlijke ontwikkelingstraining krijgt hij bewustwording over wat hem altijd stuurde in zijn denken en voelen. Behield het sterke en veranderde het verzwakkende. Heeft nu zicht op zijn droomambitie, zijn ‘waartoe?’ in het leven. En hij kent nu zijn waarden.

Bouwen aan een leven zoals híj dat graag wil

In plaats van zich te laten leiden door beperkende overtuigingen, die hem onzeker maakten, bouwt hij met een versterkende set leidende principes aan een leven zoals híj dat graag wil. Zonder onnodige onzekerheid en met ontspanning. De LifeNavigator helpt hem nu bij zijn nieuwe keuzes en belangrijke beslissingen. Luister naar zijn ontwapenende persoonlijke verhaal.

Wil jij ook bouwen aan jouw droomambitie en aan een leven zoals jij dat graag wil? Check dan de 4-daagse LifeNavigator© Training:  KLIK VOOR MEER INFO

Of neem gerust contact op met ons mocht je vragen of interesse hebben:
MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen