De LifeNavigator© deelneemster Marieke aan het woord (video)

Marieke is moderne, vrijdenkende moeder van vier zoons en vol creatieve ideeën. Ze heeft al lange tijd een droomambitie, een droom waarvan ze diep van binnen wenste dat het werkelijkheid zou gaan worden. Een droom, wens en oproep voor alle moeders in Nederland… 

Droomambitie werkelijkheid laten worden…

Marieke is een moderne, vrijdenkende moeder van vier zoons en vol creatieve ideeën. Ze heeft al lange tijd een droomambitie, een droom waarvan ze diep van binnen wenste dat het werkelijkheid zou gaan worden. Maar ze durfde die niet te delen met de wereld. ‘Wie zit daar nou op te wachten?’, dacht ze steeds. En áls ze het zou uitspreken, dan zou dat ook veel impact hebben in haar leven. ‘Kan ik dat wel? Hoe moet dat dan allemaal?’…

Delen is groeien

In de LifeNavigator training voelde ze de veiligheid om haar droomambitie wél te delen met de andere deelnemers. De reacties waren hartverwarmend en zó inzichtgevend voor haar, dat ze besloot haar droomambitie ook waar te maken! Delen is groeien, bleek ook nu weer. In de LifeNavigator training vond ze het gereedschap om zichzelf in stelling te brengen om haar ‘waartoe?’, dat wat zin geeft voor haar, in de wereld te zetten. Vol versterkende overtuigingen en resources die haar op een realistische wijze ondersteunen in haar avontuur.

Van droom, naar droomambitie, naar werkelijkheid…

Luister naar haar verhaal en hoor hoe zij de founder is geworden van een wel héél bijzonder (groot) bedrijf. Een verhaal van droom, naar droomambitie, naar werkelijkheid. Inspirerend.

Share

Relevante artikelen

De velden met een * zijn verplichte invulvelden.

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen