Episode 1 – Welkom bij DLN online training!

Deze training is vooral bedoeld voor mensen die zelfstandig aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Ondersteund door video’s en direct effect hebbende opdrachten en oefeningen, ga je flinke stappen zetten in je persoonlijke en zakelijke leven. Je krijgt zicht op waar je voor gaat op langere termijn (je droomambitie). En je wordt ook steeds bewuster van wat jou stuurt, vanuit jouw eigen levensfilosofie. Het bewust worden van deze twee grote pijlers, geeft je een helder inzicht hoe jij keuzes maakt en beslissingen neemt.

Marc-Jan Hollenberg neemt je op een duidelijke manier mee door de 9 scherpstelpunten van de iDDD LifeNavigator©. Deze ‘lens’ is een praktische manier om jezelf te beschouwen en te reflecteren. Je wordt als het ware je eigen coach.

Share

Oefeningen bij deze training

Episodes

Gerelateerde content

Laatste Social Media posts

Gratis inspiratie Aanmelden nieuwsbrief

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen