Bedankt voor het aanmelden van de LifeNavigator© Online-training

DANK!

Hartelijk dank dat je je hebt aangemeld voor de LifeNavigator Online training! Deze onlinetraining gaat jou helpen om een nog leuker leven vorm te geven. Vanuit een heldere filosofie en bouwend aan jouw droomambitie ga je keuzes maken en beslissingen nemen die hier voor gaan zorgen!

 

BOEK EN WERKBOEK

Het boek en het unieke bijbehorende werkboek De LifeNavigator worden meteen aan je opgestuurd, zodat je snel kunt starten. Wil je wel al vast beginnen zonder boek, bekijk dan de eerste vijf video’s door in te loggen.

 

CHECK JE E-MAIL

Check nu meteen je e-mail, want we hebben je jouw inloggegevens gestuurd. Hieronder kan je met deze inloggegevens inloggen.

 

INLOGGEN OM TE STARTEN

Je kunt hier inloggen

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen