boek De LifeNavigator©

Leven en werken met ontspannen daadkracht

Welkom op de pagina waar je alles kunt vinden over het boek De LifeNavigator©

 

Het boek dat jou op heldere en concrete wijze meeneemt in jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Een ‘levensgids’- jouw eigen virtuele lifecoach. Waar Marc-Jan Hollenberg met jou in dialoog gaat en je uitnodigt je leven te reflecteren, steeds kijkend door de LifeNavigator©. Dit is als het ware een ‘lens’ met 9 scherpstelpunten om jezelf en je leven effectief te beschouwen. Zo leer je hoe je kunt navigeren door de enorme hoeveelheid informatie en invloeden om je heen, om vervolgens steeds de juiste beslissing te nemen of keuze te maken.

 

Marc-Jan leert je inzicht te verkrijgen in waar je voor gaat en voor staat in jouw leven. Wat jouw belangrijkste hulpbronnen zijn en wat de invloed is van het nest waar je uit voort bent gekomen. Ook krijg je handige tips hoe dit om te zetten in praktisch handelen.

 

Nieuwsgierig waar het boek nog meer over gaat?

Bekijk hier de introductievideo over het boek De LifeNavigator©

 

 

Ben je nog niet in het bezit van het boek en wil jij jezelf het ook graag cadeau doen of misschien een ander blij maken met deze ‘lifecoach voor het leven’. Bestel dan hier het boek De LifeNavigator©.

Bestel hier jouw boek De LifeNavigator

 

 

Bekijk hier de introductievideo over de 4-daagse training De LifeNavigator©

 

 

Bekijk hier de video over de iDDD-filosofie

 

Ben je al in het bezit van het boek?
Download dan hier jouw werkboek behorende bij het boek De LifeNavigator©

Download het werkboek

 

In de komende tijd zal deze pagina worden uitgebreid met allerlei interessante en relevante artikelen, video’s en links. Net zoals jij blijven wij ons ook ontwikkelen!

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden? Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief!

Abonneer

 

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen