Wat kan ik doen?

Help jongeren om hun droomambitie te doen

Om deze ondernemende jongeren een kans te geven hun droomambities te doen en hun te begeleiden bij het ontvouwen van hun talenten en kansen, richten wij ons op ondernemende mensen en bedrijven.

 

Die net als wij geloven in de wisselwerking tussen jonge creatieve mensen en meer ervaren ondernemende mensen. En dat deze combinatie van het verbinden van mensen en talenten zorgt voor een duurzaam resultaat en héle mooie dingen oplevert voor iedereen én ook voor onze maatschappij!

Ben jij zo iemand die jouw ervaring, kennis, middelen en relatienetwerk graag zou willen inzetten voor deze jonge ondernemende mensen te ondersteunen bij het dóen van hun droomambitie?

Neem dan contact met ons op!

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen