• je bent nu hier :
  • Home >
  • Jongeren in hun kracht

Jongeren in hun kracht

Je ontwikkelen met ontspannen daadkracht

“De jeugd heeft de toekomst.”, wie kent die uitspraak niet? Alleen hoe komt het dan toch dat wij zoveel jongeren tegenkomen die geen idee hebben wat ze met hun toekomst willen? Wij geloven dat jongeren alles in zich hebben om vorm te kunnen geven aan hun toekomst. Om uit hun leven te halen wat er in zit. Echter velen hebben geen idee hóe ze die kwaliteiten, talenten, vermogens en hulpbronnen kunnen inzetten.

 

iDDD Foundation heeft als droomambitie een beweging op gang brengen van jongeren die hun droomambitie dóen! Dat gaat wel wat verder dan jongeren alleen maar laten dromen.

Dat doen we het liefste samen met relaties van iDDD Company en andere enthousiaste (jonge) groeiers en bloeiers die hun bijdrage willen leveren om jongeren tussen de 16 en 21 jaar te inspireren en stimuleren een meesterwerk van hun leven te maken. iDDD Foundation heeft daarom een impactvol programma van vier dagen ontwikkeld: de iAmPower Xperience.

 

Meer weten wat de iAmPower Xperience inhoudt? Wil je bijdragen aan de droomambitie van de iDDD Foundation? Lees dan vooral verder of neem contact met ons op!

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! Over iDDD Foundation iDDD Foundation team Anderen over iDDD Foundation Wat kan ik doen?

 

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen