• je bent nu hier :
  • Home >
  • Jongeren in hun kracht

Jongeren in hun kracht

Je ontwikkelen met ontspannen daadkracht

“De jeugd heeft de toekomst.”, wie kent die uitspraak niet? Alleen hoe komt het dan toch dat wij zoveel jongeren tegenkomen die geen idee hebben wat ze met hun toekomst willen? Wij geloven dat jongeren alles in zich hebben om vorm te kunnen geven aan hun toekomst. Om uit hun leven te halen wat er in zit. Echter velen hebben geen idee hóe ze die kwaliteiten, talenten, vermogens en hulpbronnen kunnen inzetten.

 

iDDD Foundation heeft als droomambitie een beweging op gang brengen van jongeren die hun droomambitie dóen! Dat gaat wel wat verder dan jongeren alleen maar laten dromen.

Dat doen we het liefste samen met relaties van iDDD Company en andere enthousiaste (jonge) groeiers en bloeiers die hun bijdrage willen leveren om jongeren tussen de 16 en 21 jaar te inspireren en stimuleren een meesterwerk van hun leven te maken. iDDD Foundation heeft daarom een impactvol programma van vier dagen ontwikkeld: de iAmPower Xperience.

 

Meer weten wat de iAmPower Xperience inhoudt? Wil je bijdragen aan de droomambitie van de iDDD Foundation? Lees dan vooral verder of neem contact met ons op!

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP! Over iDDD Foundation iDDD Foundation team Anderen over iDDD Foundation Wat kan ik doen?