Waar gaan wij voor?

Voor bloeiers en groeiers

iDDD Foundation gaat voor ‘droomambities dóen’! Vanuit een krachtige filosofie begeleiden wij ondernemende jongeren bij het laten ontvouwen van hun eigen droomambitie.
 
Wij richten ons op ‘bloeiers en groeiers’. Vooral jonge mensen tussen de 12 en 21 jaar die er écht voor willen gaan. We richten ons ook op ondernemende mensen in bedrijven die hun ervaring, kennis, middelen en relatienetwerk met ons willen inzetten om jonge mensen te ondersteunen bij het dóen van hun droomambitie.

Zij geloven, net als wij, in de wisselwerking tussen jonge creatieve mensen en meer ervaren ondernemende mensen. Die combinatie levert héle mooie dingen op voor iedereen én onze maatschappij.
 
Wij laten jonge mensen groeien met de iDDD filosofie. Een krachtig houvast in het nemen van beslissingen in hun jonge leven. De iDDD Just Start Walking Experience©, de iDDD Ondernemers Experience© en de iDDD Do Your Dream Experience© zetten we hiervoor in.
 
Kenmerkend voor onze aanpak is: persoonlijk, diepgaand, praktisch en plezierig genieten. Wij gaan voor verbinden van mensen en talenten om duurzame resultaten te laten ontstaan. Met jongeren. Met volwassenen. Met bedrijven. Daar geloven wij in. Daar staan wij voor.

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen