iDDD company team

Voor persoonlijk kennismaken maken we tijd.

 • Bereidheid is alles!
  Marc-Jan Hollenberg Founder

  Levensgenieter, social entrepeneur, founder iDoDareDream en Systemic Sensing®, mastertrainer en vooruithelper van ondernemers, management en professionals.

  Marc-Jan Hollenberg in 120 seconden MEER OVER MIJ
  Als ik me laat verrassen, zal ik ook verbaasd kunnen zijn.
  Matthé Pipping Trainer en coach

  Ik durf te dromen, ik durf te durven en ik zal (er toe) doen. Dat is nogal een uitspraak!!!! En toch vind ik dat het bij me past. Natuurlijk droom wel eens teveel en ik durf ook niet altijd alles en misschien heb ik nog iets meer te doen. Aan de andere kant doe, durf en droom ik wel degelijk.

  Matthé Pipping in 120 seconden MEER OVER MIJ
 • Droomambitie

  Een intens en liefdevol leven léven.
  FOCUS

  Mensen inspireren hun droomambitie te dóen.

  WAAR IK VOOR STA

  duidelijkheid, vernieuwing, resultaat, congruentie, kwaliteit

  Na mijn HEAO-studie heeft mijn hart altijd bij commerciële en leidinggevende functies gelegen. Verwachtingen van klanten en medewerkers overtreffen vond ik een sport. Veranderingen omzetten in groei was mijn focus. Na 12 jaar in het grootbedrijf actief geweest te zijn, heb ik de stap naar ondernemerschap gemaakt. Als managing partner heb ik 10 jaar vormgegeven aan de groei van een trainingsinstituut in persoonlijke ontwikkeling. Sinds 1-1-11 sta ik als founder aan de bakermat van iDDD Company. Als master trainer in leiderschap en senior managementbegeleider werk ik vooral met ondernemers, directies, managers, professionals en hun teams aan hun persoonlijk en zakelijk succes. Samen met anderen breng ik vol bezieling de iDDD droomambitie in de wereld: een beweging opgang brengen van mensen die hun droomambitie dóen!

   

  Geboren op 29 september 1968 en opgegroeid als oudste zoon in een liefdevol gezin met sterke waarden als eerlijkheid, duidelijkheid en rechtvaardigheid. Uitspraken als ‘voor je familie en vrienden sta je altijd klaar, hard werken, de handen uit de mouwen, ga studeren jongen want dan heb je je toegangskaartje tot de arbeidsmarkt en alles kan, als je maar volhoudt’ zijn uitspraken waar ik mee ben opgegroeid.

  Op mijn persoonlijke website www.marcjanhollenberg.nl vind je meer over hoe ik naar de wereld kijk, hoe ik deze ervaar en hoe ik graag zou willen dat de wereld er uit zou zien. Ook licht ik toe hoe de filosofie van iDoDareDream en Systemic Sensing® een belangrijke rol spelen. Je ziet foto’s van de reizen die ik met mijn gezin over de hele wereld heb gemaakt.

  Ik ontmoet je graag voor een persoonlijke kennismaking en ben benieuwd naar je persoonlijke en zakelijke droomambities!

 • Droomambitie

  Ik ben oké, jij bent oké.
  FOCUS

  Mensen inspireren hun droomambitie te dóen.

  WAAR IK VOOR STA

  Een droom die ik zelf heb mogen realiseren is het schrijven van een kinderboekje. Verhalen vertellen op bed voor het slapen gaan bij mijn dochters hebben tot dit mooie boekje mogen leiden. En het leuke van dit alles is dat er nog meerdere delen van gaan komen. Verder is een droom van mij om iets voor anderen te mogen betekenen. In welke vorm dan ook. Wat is er dan mooier om mezelf aan deze foundation te mogen verbinden.

  Vaak hoor je mensen aan en dan vertellen ze je wat hun het leven brengt of heeft gebracht tot nu toe. Dat zijn mooie verhalen en soms ook verdrietige verhalen. Het leven heeft zo zijn verrassingen. Mijn levensmotto is dan ook “als ik me laat verrassen, zal ik ook verbaasd kunnen zijn”. En hiermee bedoel ik dat ik de verrassing durf te aanvaarden en de verbazing te doen ervaren.

   

  Ik dare ondernemers, individuen mee te do. Help jongeren hun dromen te realiseren, waar ter wereld dan ook.

  Want is de definitie van waanzin niet “andere dingen verwachten en hetzelfde blijven doen”?