Vakantiegevoel vasthouden

Of een leven leiden alsof het elke dag vakantie is?

Hoeveel mensen hoor je na de vakantie niet zeggen: ik wil het vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden. Ik wil geen stress meer voelen, mij zorgen maken, of ‘ik moet nog zoveel doen gevoel’ hebben. Maar juist dat heerlijke zorgeloze ontspannen gevoel zo lang mogelijk vasthouden en bewust genieten van de dingen om je heen in ontspanning. En hoe vaak gebeurt het, soms na een aantal dagen alweer, dat het gevoel van haasten, druk, druk, druk zijn, het moeten, geen tijd nemen om te genieten van de dingen die je doet, weer helemaal terug is zodra het gewone leven weer begint? Ja… vaak, te vaak.

 

Waar ligt dit aan? Hoe kan het dat er zoveel mensen zijn die deze behoefte uitspreken en dit gevoel toch niet kunnen vasthouden? Is het dan echt onmogelijk?

 

Besef allereerst goed dat voor de meeste mensen de vakantie gebruikt wordt om de batterij op te laden. Gedurende de periode buiten de vakanties om, loopt de batterij leeg door de stress, spanning en de drukte. Vaak veroorzaakt door je leven te leiden vanuit verwachtingen van een ander, de buitenwereld. En dus het fijne ontspannen gevoel ontstaat tijdens de vakantie omdat de batterij weer oplaadt en jij dingen onderneemt die jezélf echt graag wilt en die niet ‘moeten’.

Dus stel jezelf de vraag: gaat het om de behoefte van het fijne ontspannen vakantiegevoel vast te houden? Of gaat het juist om de behoefte ervoor te zorgen dat deze batterij niet zo leegloopt buiten de vakanties om? Best een belangrijk verschil, toch?

 

Wil je dat je de vakantie niet nodig hebt om volledig op te laden? Wil je leven in continue ontspannen daadkracht? Meer balans te vinden in werk en privé, door te leven vanuit wie jij bent en wat jij wilt? Dan zal je heel blij worden met de iDDD LifeNavigator© training! Het oplossen van deze thema’s zijn onderdeel van onze 4-daagse iDDD LifeNavigator© training.

 

Ben je benieuwd naar de training en wat het jou te bieden heeft? Klik dan hier voor meer informatie: https://www.iddd.nl/ontspannen-leven/training-lifenavigator/. Of neem contact op met ons voor een vrijblijvend en informerend kennismakingsgesprek. Wij ontmoeten je graag!

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen