Leven zonder stress

Vanuit ontspannen daadkracht jouw leven leiden

Wie kent het gevoel niet van de hele dag van hot naar her vliegen. Nergens echt de tijd voor te hebben of te kunnen nemen. Continue of vaak een stress gevoel hebben. Eigenlijk niet echt genieten en stilstaan bij de dingen die je doet. En ook waarom je de dingen doet die je doet door de dag heen. En je dan afvragen, is dit waarvoor ik leef? In continue stress, in gespannenheid en het gevoel hebben altijd alles te moeten in plaats van te mogen en echt te genieten van het leven. En daarbij ook vaak de balans missen in je werk en privé leven.

 

Voor vele mensen zal dit herkenbaar zijn. Het niet met aandacht (kunnen) leven in een positieve en ontspannen energie, vanuit innerlijke rust. Met daarbij ook nog vaak het gevoel dat het je overkomt. Dat de buitenwereld dit van je verwacht. Dat het wederom moet… en je geen keuze hebt. Maar het goede nieuws is, dat je wel degelijk een keuze hebt om er anders mee om te gaan. Het enige besluit wat je moet nemen is, IK wil het veranderen. Ik ben bereid naar mijzelf te kijken wat ik er aan kan veranderen en ga een leven leiden wat IK wil, vanuit wie ik echt ben, zonder deze stress. Maar juist in ontspannen daadkracht, vol inspiratie en motivatie.

 

Vanuit iDDD geloven wij namelijk in, en werken wij aan het leven en werken met ontspannen daadkracht. En vanuit de principes ‘Je hebt alles al in je’ en ‘alles is leren’ kan iedereen leren hoe in ontspannen daadkracht te leven en te werken. Door inzicht te krijgen in hoe je beprekende mechanismen om kan zetten naar een versterkende manier van denken en handelen. En door bewust gebruik te maken van je Innerlijke Kracht en rust, ervaar en leer ook jij hoe te gaan leven zonder of in minder stress.

 

In de 4-daagse LifeNavigator© training leren we jou dit door te doen en te ervaren. Je krijgt inzicht in je eigen besluitvormingsproces, je denk- en gedragspatronen en duidelijkheid over jouw wereldbeeld. En hoe jij bewust de juiste besluiten kan nemen vanuit wie jij écht bent en inzichtelijk te maken hoe jij meer balans en rust kan krijgen in jouw leven. Om uiteindelijk een inspirerend en zinvol leven, met meer zelfvertrouwen, passie, energie en innerlijke rust te leven, zonder stress.

 

Wil jij ook leven zonder stress en ben je nieuwsgierig of deze training iets is voor jou? Check voor meer informatie de volgende link: https://www.iddd.nl/ontspannen-leven/training-lifenavigator/.

 

Of neem contact op met ons voor een vrijblijvend en informerend kennismakingsgesprek. En lees ook deze blog van één van de deelnemers hoe zij zo mooi haar proces van in ontspannen daadkracht te komen, beschrijft: https://www.iddd.nl/ontspannen-daadkracht-leven/

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen