• je bent nu hier :
  • Home >
  • Oooopsss de workshop zit vol…

Oooopsss de workshop zit vol…

Maar meld je aan, wij zetten je op de wachtlijst!

Ik meld mij graag aan voor de wachtlijst voor de extra ingelaste workshop op zondagmiddag 19 maart om echt van start te gaan met het boek De LifeNavigator©!

 

Zodra er een plek vrijkomt, ontvang je van ons nog een bevestigingsmail met daarin het programma en andere belangrijke informatie. Houd dus je mailbox in de gaten!

Wij hopen je te ontvangen op zondagmiddag 19 maart in Castricum aan Zee.

torrenfotografie_vormgeving_iddd_delifenavigator-mockup-bestelpag-groot600px

Cookies

Ja, ook wij gebruiken cookies om content (informatie op de website) en mogelijke advertenties te personaliseren. Hierdoor vermoeien we je dus niet met informatie die niet interessant is voor jou. Om onze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, analyseren we ons websiteverkeer. Dat betekent voor jou dat je zo makkelijk en snel mogelijk bij de voor jou relevante informatie komt. Het zou kunnen dat we nu, of in de toekomst, informatie delen met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Daardoor zou het kunnen zijn dat deze partners gegevens combineren met andere informatie die je aan hen hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services. We hebben uiteraard netjes overeenkomsten conform de AVG-regelgeving met onze partners gesloten. Jouw privacy is daarmee geborgd.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen